Sari la conținut

abrahamkinga15 - 0756606768

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Salut.

Va supun atentiei urmatorul anunt:

Titlu: Placere si extaz la 50 de lei!

Domnisoara discreta,ofer placere si extaz domnilor generosi,discreti si seriosi! Locatie nu am!Pentru mai multe detalii,suna-ma:0756606768!

Bun,

Haideti sa vedem ce se stie: pret bun (50 lei/fin, aflat ulterior 100 lei/h, +30 lei pt ON). 29 de ani.

Pe mine ma surprinde, ca in anunt virgulele sunt destul de la locul lor, ceea ce e un semn, ca ar putea sa nu fie o nomada/romanca, ci din contra sa fie poate ceva de incercat.

Nu are locatie. Vocea de la telefon nu mi s-a parut a fi chiar a unei "centuriste", fara repezeala "tipica".

Asociaza cineva acest anunt cu ceva? Loc de ridicare, Mehedinti, Manastur.

• Like 3
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Sincer sa fiu...dupa preturile cerute si punctul de ridicare mie imi seamana a Gabi/cea care din cand in cand mai face trotuarul din Manastur (http://nimfomane.com/forum/topic/7856-gabi-0752415459/) , dar dupa poza de la avatar(daca aceasta poza este reala) nu prea seamana cu Gabi!

Pozele solicitate, si ulterior primite, de mine pe email sunt 100% ale duducii Gabi.

Trust me, 100%.

Postat

Da. Multe detalii(pret, unguroaica, lipsa locatie, manastur) duc la ea. Poze si eu am primit si eu)3 la numar), dar tocmai pozele nu m-au ghidat spre ea.

Dar asa e ... Ea e. Se pot unii/inchide.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...