cristi borcea Reputație: 553 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Aprilie 8, 2014 Salut.Va supun atentiei urmatorul anunt:Titlu: Placere si extaz la 50 de lei! Domnisoara discreta,ofer placere si extaz domnilor generosi,discreti si seriosi! Locatie nu am!Pentru mai multe detalii,suna-ma:0756606768! Bun,Haideti sa vedem ce se stie: pret bun (50 lei/fin, aflat ulterior 100 lei/h, +30 lei pt ON). 29 de ani.Pe mine ma surprinde, ca in anunt virgulele sunt destul de la locul lor, ceea ce e un semn, ca ar putea sa nu fie o nomada/romanca, ci din contra sa fie poate ceva de incercat. Nu are locatie. Vocea de la telefon nu mi s-a parut a fi chiar a unei "centuriste", fara repezeala "tipica". Asociaza cineva acest anunt cu ceva? Loc de ridicare, Mehedinti, Manastur. 3
rururu Reputație: 161 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Aprilie 8, 2014 Sincer sa fiu...dupa preturile cerute si punctul de ridicare mie imi seamana a Gabi/cea care din cand in cand mai face trotuarul din Manastur (http://nimfomane.com/forum/topic/7856-gabi-0752415459/) , dar dupa poza de la avatar(daca aceasta poza este reala) nu prea seamana cu Gabi!
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2014 Postat Aprilie 8, 2014 Sincer sa fiu...dupa preturile cerute si punctul de ridicare mie imi seamana a Gabi/cea care din cand in cand mai face trotuarul din Manastur (http://nimfomane.com/forum/topic/7856-gabi-0752415459/) , dar dupa poza de la avatar(daca aceasta poza este reala) nu prea seamana cu Gabi! Pozele solicitate, si ulterior primite, de mine pe email sunt 100% ale duducii Gabi.Trust me, 100%.
cristi borcea Reputație: 553 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Aprilie 8, 2014 Da. Multe detalii(pret, unguroaica, lipsa locatie, manastur) duc la ea. Poze si eu am primit si eu)3 la numar), dar tocmai pozele nu m-au ghidat spre ea. Dar asa e ... Ea e. Se pot unii/inchide.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum