yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2014 Pricepe careva???....un pic de forta,doar vorbesc pe limba voastra,...e chiar asa de greu???
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 9, 2014 Păi nu ziseşi că xoxo înţelege? Te-a cuprins îndoiala?
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 9, 2014 Pricepe careva???....un pic de forta,doar vorbesc pe limba voastra,...e chiar asa de greu??? daa, esti de-a mea, continua te rog
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 9, 2014 Pazea fratelo ca si asta e SARCASTIC acuma! E plin de sarcastici paici!!!!
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 9, 2014 Cu tot respectul,ai interpretat total gresit,asteapta Tinere,graba strica momeala! cred ca l-a dus gindul la vintila si nu la leonard cohen. l-a indus in eroare batrinelul cu chitara si baladele, gresesc cumva? aia cu esarfa in dar.
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 9, 2014 Ăia care intră înainte de-a fi scoşi?Am idee,o imagine `largita` am,dar nu sunt mecanic
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2014 Ati uitat sa `enumerati` autorul Sa nu fiti acuzata de plagiat,nu de alta Suta la suta Obiectiv!!!
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 9, 2014 daa, esti de-a mea, continua te rogTradumisimieterogfrumos
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 9, 2014 cred ca l-a dus gindul la vintila si nu la leonard cohen. l-a indus in eroare batrinelul cu chitara si baladele, gresesc cumva? aia cu esarfa in dar. Se putea să nu apară şi-un efort exegetic?
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2014 Păi nu ziseşi că xoxo înţelege? Te-a cuprins îndoiala?De ce???esti super invatat doar sa dai lectii???ti le da sigur Xoxo!!!
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2014 cred ca l-a dus gindul la vintila si nu la leonard cohen. l-a indus in eroare batrinelul cu chitara si baladele, gresesc cumva? aia cu esarfa in dar. :bow Foarte aproape.
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 9, 2014 Tradumisimieterogfrumos ragatacatacata ca mitralieraragatacatacata misca-te ca panteraratatatatac tac ca panterasi iti iau casa in Pipera
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 9, 2014 De ce???esti super invatat doar sa dai lectii???ti le da sigur Xoxo!!! Xoxo, lasă golăneala şi ia-ţi în serios rolul de Domnul Vucea! Sau Domnul Trandafir?
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 9, 2014 Xoxo, lasă golăneala şi ia-ţi în serios rolul de Domnul Vucea! Sau Domnul Trandafir? 1
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2014 Special postata am in cap in Obiectiv,...numai vocea ei imi suna prin urechi de cateva zile : ce te-as f--e...cu o voce groasa si un accent de...tiganca...aud muzica indiana...e senzuala...fina ca matasea...se muleaza...ca notele unui saxofon alto,ce-ti penetreaza creierii...facandu-te sa vibrezi pe pasi de tango pe care nu i-ai dansat vreodata dar bandoleonul tine cu tine;te gandesti la suzanne,take ne down...si vezi un batranel carunt,pe un scaun...gadiland o chitara veche si depanand o balada despre trecutele iubiri si despre fiorii dragostei....cum sa incep o recenzie despre naluca asta de femeie care imi scormoneste imaginatia de obsedat sexual,fara pretentii de pupincurist.... :gifs_ojos Cat de usor este!!!...numai vocea ei imi suna de cateva zile-(cineva care a fost in vizita ...???)aveti cateva repere extrem de usoare-Nu ma injurati,un pic de strategie
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 9, 2014 Xoxo, lasă golăneala şi ia-ţi în serios rolul de Domnul Vucea! Sau Domnul Trandafir?Patraulea,Trandafire,dormiti ma?
trifazic Reputație: 704 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Aprilie 9, 2014 Sunt depasit, ma declar invins. Ika e chitara sau cum? A inceput sa auda voci? XOXO, ajuta-ma sa inteleg.
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2014 daa, esti de-a mea, continua te rog
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 9, 2014 Sunt depasit, ma declar invins. Ika e chitara sau cum? A inceput sa auda voci? XOXO, ajuta-ma sa inteleg. Vorbeste frumos trifazatule, ca fata e dupa Jean Moet din Ploiesti!
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 9, 2014 Cat de usor este!!!...numai vocea ei imi suna de cateva zile-(cineva care a fost in vizita ...???)aveti cateva repere extrem de usoare-Nu ma injurati,un pic de strategie Blestem ziua in care n-am luat BAC-ul
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 9, 2014 Vorbeste frumos trifazatule, ca fata e dupa Jean Moet din Ploiesti! 1969184_290090134488727_237572348_n.jpgMoet Chandon,vezi ca s-a mutat in Bamboo
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2014 cred ca l-a dus gindul la vintila si nu la leonard cohen. l-a indus in eroare batrinelul cu chitara si baladele, gresesc cumva? aia cu esarfa in dar. :clapp :clapp :clapp Leonard cohen,....(ceva cu Suzanne,...o ispita fierbinte),foarte aproape
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 9, 2014 Moet Chandon,vezi ca s-a mutat in Bamboo Nu manele, dar ceva care sa placa la toata lumea!
trifazic Reputație: 704 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Aprilie 9, 2014 De ce?, da-mi si mie un "bonc" de ala de-al tau poate mi se deschide mintea si incep sa pricep ceva. XoXO, noroc cu Google ca ma duceam sa scot sampania din pivnita. Care a fost rata de promovare la BAC cand a absolvit?
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 9, 2014 daca era roxanne era pe intelesul tuturor, tot o curva,
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum