Sari la conținut

0769516009

Postări Recomandate

• Proffmod a schimbat titlul în 0769516009
  • Oras:Târgu Jiu
  • Oras:Târgu Jiu
Postat
Acum 29 minute, Antones a spus:

Asta face normal neprotejat cu finalizare vaginală, am sunat-o acum , ma și mir cum nu au pus-o băieții pe liste , băgați mințile în cap și caută alta 

• Like 2
  • Oras:Tg Jiu
Postat

Da așa mi a spus și mie 

Măcar să i umplu gura că nu o frec neprotejat dar să i dau cu jet în gât m aș duce de asta v am întrebat 😁😝😂

Postat
Acum 2 ore, Antones a spus:

Da așa mi a spus și mie 

Măcar să i umplu gura că nu o frec neprotejat dar să i dau cu jet în gât m aș duce de asta v am întrebat 😁😝😂

Frt 90% dintre membri activi se lupta să evidențieze NN Pentru al eradica iar tu ne întrebi dacă o știm pe una care face NN Nu este clar că nu am vizitat așa ceva indiferent de cat de buna ar fi.. și că paranteza Ai grija că poți lua boli și din muie.... Eu in trecut am luat un sculament de toată frumusețea așa că nu te juca că nici măcar nu ai idee în cata cacatu te poți băga singur cu bună știință.. Evita-le pe astea de oferă că servicii NN PENTRU că pe lângă faptul că sunt purtătoare de boli multe din ele nu se spala + au servicii de kkt mediocre e alegerea ta daca decizi sa mergi într-un final sau nu  dar dacă decizi sa te duci măcar nu mai scrie aici pentru că dacă vad futaci care promovează fete care fac NN fac tot posibilul sa scap de ei ele... Mult succes😥

Postat

Nu doamne ferește nu mă mai duc nicăieri să mi bag pula în ele de cățele sunt căsătorită în familie copii dar na ca orice bărbat mai ești la câte una care o vezi mai așa mai știți voi dă le în pula mea că m ai speriat și tu și ai dreptate așa e 100%. Ai dreptate

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.