Sari la conținut

0731049092

Marian334w

Postări Recomandate

• Proffmod a schimbat titlul în 0731049092
  • Oras:Bistrița-Năsăud
  • Oras:Bistrița-Năsăud
Postat

Da si eu sunt curios,dacă ajung săptămâna viitoare in oraș îi bag o fisă pare de 2 metri 

• Oras:Buzau
Postat

Și eu am vrut sa o vizitez săptămâna trecută, era pe lista mea. Dar a plecat. Am văzut că s.a întors acum. Din păcate săptămâna aceasta o am plina. Poate cu alta ocazie.. sau daca vin recenzii bune, poate o voi vizita. 

Postat

Salutare! Am fost de 2 ori la ea....pare destul de cuminte....placuta, nu este deloc inalta,are aprox. 1,65m si este foarte subtirica....nu corpolenta asa cum ai senzatia din fotografii ,face un oral cu putina saliva...destul de senzual....cu normal protejat....iar ca durata nu depaseste 20 min la un numar.

Nu m-am simtit grabit dar nici nu se oboseste sa te ,,alinte " prea mult la cocosel! Nu are treaba cu outele sau alte delicatese, nu te imbie cu lenjerii de Corp sexy și nici nu sta in pozitii atipice! 

Este ok , si merita incercata....eu oricum sunt hotărât sa mai apelez la ea..

Postat

Am vizitat-o și eu pe domnișoara,e ok dar nu e woaw am pus-o să stea pe burtică să vin eu peste fundul ei și stătea c-am într-o parte se cam ferea,de vizitat nu o voi mai vizita!🤗

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.