Sari la conținut

0722826166‬

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

Zice ca face toate tipurile de masaj, zona baba novac si cam atat. Nu am reusit sa aflu mai multe de la ea.

A fost cineva si poate sa ofere mai multe datalii?

Postat
Acum 1 oră, alwx23 a spus:

Zice ca face toate tipurile de masaj, zona baba novac si cam atat. Nu am reusit sa aflu mai multe de la ea.

Pai si de preturi n ai intrebat?🤣🤣ca cica faca la 4 maini si costa 500 lei ora...

• Oras:craiova
Postat
Acum 5 ore, alwx23 a spus:

de unde ai luat nr?

Postat

olx , am sunat si eu mai de mult , dar zice 500 vu fin manuala ora cu una doar din ele cu ambele mai mult ca se poate si la 4 maini cu cealalta de posta nr cu 122 ...

Postat

Sincer la 500 gasesti meniul complet si cat de cat ok. Eu nu am reusit sa aflu prea multe informatii de la ea.

eram curios daca a fost cineva si despre ce e vorba exact, ca daca e 500 cu finalizare manuala nu are rost.

Postat
La 19.12.2025 la 19:47, alexandru126 a spus:

credeam ca e in spate la piata la baba novac era unu super acolo ar avea preturi decente

ce unu super ? salin de masaj sau ce ? ce pretuei si era cu fin facut de maseuza sau ?

Postat
Acum 33 minute, craioveanul77 a spus:

ce unu super ? salin de masaj sau ce ? ce pretuei si era cu fin facut de maseuza sau ?

SCUZE VOIAM SA ZIC UNA IN G2 DAR CU ANI IN URMA ELIZA CRED CA O CHEMA

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.