tomson Reputație: 5751 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 6, 2016 redman80 , multumim de recenzie si ca ai vrut sa imparti cu noi fericirea ta insa ai uitat sa spui un element fundamental : cat a fost cadoul pentru cele 7 zile de fericire carefully made for you by Coni ? 1
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Iunie 6, 2016 nu cred ca op sa primi un raspuns vis a vis de decont!si cred ca e corect asa...desi si eu sunt curios pentru ca am mai facut si eu asa ceva...si a fost super faina experienta pentru ca exista deja o legatura ,o chimie intre noi!as repetao,doar sa ma tina buzunarul...
redman80 Reputație: 42 Postat Iunie 6, 2016 Postat Iunie 6, 2016 Buna seara tuturor, Nu am mai mai scris de ceva vreme o recenzie, dar intr-un final mi-am facut putin timp sa va scriu cateva cuvinte despre saptamana petrecuta in compania domnisoarei Conni. Am fost ‘norocosul’ unei intalniri de 7 zile, si va pot spune de acum ca eu m-am indragostit de Conni. Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni si vreau sa evit comentariile rautacioase, iar daca nu o sa reusesc... I don't give a f..k Mi-am dorit o 'altfel' de intalnire, si am primit mai mult decat m-am asteptat, am cunoscut-o pe femeia Conni… inteligenta, educata, frumoasa, eleganta, gingasa, plina de pasiune, sarm, erotism …O ‘SUPERFEMEIE’,o Superfemeie de care daca ai grija, te recompenseaza pe masura. Deoarece ne mai vazusem, organizarea acestei 'iesiri' a decurs destul de usor, si ne-am pus repede de acord asupra itinerariului si anume Baile Felix, Cluj-Napoca si Tg. Mures, iar hotelurile le-am ales tot impreuna. Mentionez ca este foarte meticuloasa si atenta la cel mai mic detaliu, a pus foarte multe întrebări, noi eram la a 8-a intalnire, iar planificarea a decurs usor prin telefon, mail si sms, plus intalnirile premergatoare. Am inceput cu Baile Felix, unde am fost cazati la cel mai luxos Spa, iar aici am intrat repede in pielea a doi 'indragostiti', am inotat impreuna, am mers la sauna, am facut plaja, ne-am plimbat prin padure, ne-am purtat ca doi oameni normali care ‘se iubesc’,am facut dragoste am facut si sex.Tot aici am avut ‘ghinionul’ ca la cina sa avem o surpriza neplacuta, desi singurul SPA de 5* din Romania, mancarea a fost oribila, dar tot raul spre bine…ne-am ridicat de la cina si am plecat spre Oradea, unde am ales cel mai bun restaurant din oras ( vezi Trip Advizor), iar Conni mi-a recunoscut ca a fost cea mai buna mancare din viata ei…rasplata a fost pe masura, nu dau detalii…. Am continuat la Tg.Mures, aici cred ca am surpins-o putin ( recunosc ca am avut si noroc), am mers la un restaurant foarte elegant din oras, rupti de foame, Conni isi dorea sa mancam ceva bun, dar sa asculte si muzica… in seara respectiva fiind un eveniment corporate a fost invitat un saxofonist si uite asa am avut parte si de muzica de calitate mult dorita, iar cina respectiva a fost memorabilia, vedeam in ochii ei bucuria unor lucruri simple care o multumeau si ii hraneau sufletul … ce a urmat pot spune ca a fost cea mai intensa partida de amor din viata mea …intrerupta la un moment dat de femeia de serviciu ... La final a ramas Cluj-Napoca, unde am inchiriat un apartament, iar timpul petrecut impreuna a fost de vis…am avut o noapte in care ne-am ‘iubit’ pana nu am mai putut, detaliile le pastrez pentru mine… dar cireasa de pe tort a fost a doua noapte cand am stat la povesti si am baut vin pana dimineata …atunci pot spune ca am descoperit-o pe adevarata Conni. Ne-am facut cadouri reciproc, ne-am gatit, am mancat in cele mai bune restaurante, ne-am imbatat, am ras, am glumit, ne-am mai si suparat...dar momentele petrecute impreuna au fost epice. Cand scriu aceste randuri rememorez acele momente petrecute impreuna si sper din tot sufletul sa mai traiesc asa ceva... in compania lui Conni Note nu o sa dau, nu cred ca isi au rostul, cand petreci 7 zile cu cineva si totul este perfect pana la cel mai mic detaliu, iar toate momentele petrecute impreuna au fost traite la intesitate maxima, notele nu mai au nici un rost. De revenit....cu siguranta, eu unul nu am fost la alte colege de-ale lui Conni, dar nici nu cred ca voi incerca, si sincer cred ca am avut norocul sa intalnesc persoana potrivita pentru mine...CONNI. Conni asa cum ti-am spus in viata nimic nu este intamplator... stii tu la ce ma refer. Multumesc pentru momentele petrecute impreuna...till next time TE ADOR ... https://www.youtube.com/watch?v=FxkM6IExfMo
redman80 Reputație: 42 Postat Iunie 6, 2016 Postat Iunie 6, 2016 redman80 , multumim de recenzie si ca ai vrut sa imparti cu noi fericirea ta insa ai uitat sa spui un element fundamental : cat a fost cadoul pentru cele 7 zile de fericire carefully made for you by Coni ?Buna Tomson,nu cred ca e corect fata de Conni sa împărtășesc acest aspect, sunt sigur ca daca esti interesat de o ieșire de câteva zile, poti discuta direct cu ea. Asa cum zicea si Nicolas67 pentru genul acesta de întâlniri e nevoie de altceva...nu este o întâlnire de 30 min sau o ora. O seara buna 4
hitchens Reputație: 5 Postat Iunie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Telefon: [email protected] Oras:Cluj Postat Iunie 10, 2016 Poze din 2016 cu superba Conni exista ? Ce infatisare are ????
Vizitator conni201537 Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2016 Postat Iunie 21, 2016 Buna, raspund tuturor printr o simpla poza, neprelucrata, fara filtru, doar dezbracata venind de la sala...)) Promit sa revin cu detalii.Seara frumoasaConni PS: Multumesc anticipat pentru gandurile bune
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Iunie 22, 2016 interesanta abordarea,misto pozitia...faina ideea!
shemale Reputație: 200 Postat Iunie 22, 2016 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Iunie 22, 2016 Saru'mana .Ti-am trimis un mail, da un ochi peste el cand ai timp. Mersi mult.
Vizitator conni201537 Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2016 Postat Iunie 22, 2016 Saru'mana .Ti-am trimis un mail, da un ochi peste el cand ai timp. Mersi mult. Buna Shemale, bine ai revenit. Ti-am raspuns mail-ului. Seara frumoasa
sparksilver Reputație: 541 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 22, 2016 Buna, raspund tuturor printr o simpla poza, neprelucrata, fara filtru, doar dezbracata venind de la sala...)) Promit sa revin cu detalii.Seara frumoasaConni PS: Multumesc anticipat pentru gandurile buneLe balconMère des souvenirs, maîtresse des maîtresses,Ô toi, tous mes plaisirs! ô toi, tous mes devoirs!Tu te rappelleras la beauté des caresses,La douceur du foyer et le charme des soirs,Mère des souvenirs, maîtresse des maîtresses!-Charles Baudelaire 1
hitchens Reputație: 5 Postat Iunie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Telefon: [email protected] Oras:Cluj Postat Iunie 23, 2016 Se puteau poze si mai clare , mai bine reusite ! Ok ,super frumos .
adi_brandon Reputație: 17 Postat Iunie 25, 2016 Postat Iunie 25, 2016 Contact prin email? Am încercat de 2 ori, nici un răspuns...MerciAdi
gtalpi Reputație: 195 Postat Iunie 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Iunie 25, 2016 Buna Connie. Mi-am permis si eu sa iti trimit un email in legatura cu serviciul ce m-ar interesa. Sper sa il citesti. Maine ajung in Cj, mi-ar place foarte mult sa ne vedem. Daca citesti mailul si e ok, poate imi lasi o confirmare si te pot suna maine dimineata pentru fixarea unei intalniri.....iti multumesc frumos, o zi frumoasa. Clau
Vizitator conni201537 Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2016 Postat Iunie 25, 2016 Contact prin email? Am încercat de 2 ori, nici un răspuns...MerciAdi Buna Adi, eu in general raspund la toate mail-urile, telefoanele, mesajele, daca nu sunt ocupata sau le vad in timp util astfel incat sa nu creez neplaceri interlocutorului.Daca ai sunat si n-am raspuns, cred ca un simplu sms rezolva problema. ( cu mentiunea pana la ce ora pot raspunde la sms.)Mail-ul ar trebui sa fie chiar ultima obtiune, deoarece acolo intru mai rar. Multumesc
Vizitator conni201537 Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2016 Postat Iunie 25, 2016 Buna Connie. Mi-am permis si eu sa iti trimit un email in legatura cu serviciul ce m-ar interesa. Sper sa il citesti. Maine ajung in Cj, mi-ar place foarte mult sa ne vedem. Daca citesti mailul si e ok, poate imi lasi o confirmare si te pot suna maine dimineata pentru fixarea unei intalniri.....iti multumesc frumos, o zi frumoasa. Clau Buna Clau, ti-am raspuns la mail. Multumesc si o zi frumoasa in continuare
Vizitator conni201537 Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2016 Postat Iunie 25, 2016 Le balconMère des souvenirs, maîtresse des maîtresses,Ô toi, tous mes plaisirs! ô toi, tous mes devoirs!Tu te rappelleras la beauté des caresses,La douceur du foyer et le charme des soirs,Mère des souvenirs, maîtresse des maîtresses!-Charles Baudelaire Je m'excuse il faut que tu me rappelle! Je ne me souvient plus..... Bisous de ma part et je te remercie PS: A moins si tu parle un tout petit peu..... Il faut que tu le fasse ...un jour .....doucement .....gentil.... :clapp
adi_brandon Reputație: 17 Postat Iunie 25, 2016 Postat Iunie 25, 2016 Buna Adi, eu in general raspund la toate mail-urile, telefoanele, mesajele, daca nu sunt ocupata sau le vad in timp util astfel incat sa nu creez neplaceri interlocutorului.Daca ai sunat si n-am raspuns, cred ca un simplu sms rezolva problema. ( cu mentiunea pana la ce ora pot raspunde la sms.)Mail-ul ar trebui sa fie chiar ultima obtiune, deoarece acolo intru mai rar. MultumescMulțumesc pentru răspunsul tau Conni, te voi contacta prin SMS săptămâna viitoare.Adi
gtalpi Reputație: 195 Postat Iunie 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Iunie 25, 2016 Buna Conni! Multumesc frumos!!!Am sa te sun maine in drum spre Cj, daca esti de acord, asta inseamna pe la 11 jumate, poate ma poti programa maine pt 1 ora. Am mai trimis si un email....o zi frumoasa si racoroasa (macar mai racoroasa decat in Sibiu, unde ne topim.... ))
hitchens Reputație: 5 Postat Iunie 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Telefon: [email protected] Oras:Cluj Postat Iunie 25, 2016 Buna Connie. Mi-am permis si eu sa iti trimit un email in legatura cu serviciul ce m-ar interesa. Sper sa il citesti. Maine ajung in Cj, mi-ar place foarte mult sa ne vedem. Daca citesti mailul si e ok, poate imi lasi o confirmare si te pot suna maine dimineata pentru fixarea unei intalniri.....iti multumesc frumos, o zi frumoasa. ClauCe strategie frumoasa : "maine ajung la CJ" ca si cand ai fii presat de timp , hai Canni fute-ma ca pierd avionu de insulele bahamas . 1
dorian3 Reputație: 174 Postat Iunie 25, 2016 Oras:CLUJ Oras:CLUJ Postat Iunie 25, 2016 Ce strategie frumoasa : "maine ajung la CJ" ca si cand ai fii presat de timp , hai Canni fute-ma ca pierd avionu de insulele bahamas . De ce esti rau, de mult nu a mai fost conversatie pe aci, si acum ca a inceput tu....
Vizitator conni201537 Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2016 Postat Iunie 27, 2016 People with great passion can make the imposible happen....
shemale Reputație: 200 Postat Iunie 27, 2016 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Iunie 27, 2016 Te-apropii de ce vorbeam zilele trecute ! Mai ai un pic si "reusesti" ........
mark2000 Reputație: 3125 Postat Iunie 27, 2016 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Iunie 27, 2016 of of Connie draga ....si eu ti-as sifona camasa mai tare, daca iti faceam poze...)))) 2
xxxwq Reputație: 20 Postat Iunie 27, 2016 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Iunie 27, 2016 Esti minu at Conni.!
xxxwq Reputație: 20 Postat Iunie 27, 2016 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Iunie 27, 2016 Esti minunata Conni.!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum