Sari la conținut

Lorena

Postări Recomandate

• Oras:oradea si tot ardealu
  • Oras:oradea si tot ardealu
Postat

Am vizitat minunata faptura. O urmaresc pe forum de multi ani, de cand era in scandal cu fostul iubit. Pe atunci acriva la capitala si tare mult mi-am dorit sa o pot vizita, dar iata ca la multi ani distanta, mi-a reusit si vizita asta. Lorena este o doamna de nota 10, supun doamna pentru ca, chiar este o doamna in adevaratul sens al cuvantului. Programare si detalii stabilite si respectate de ambele parti. Oral de 10+ si normal la superlativ. Prietenoasa, glumeata si foarte buna la pat. Nu o ratati. 

• Inimioara 1
  • Oras:București
Postat
Acum 6 ore, mmmircea a spus:

Am vizitat minunata faptura. O urmaresc pe forum de multi ani, de cand era in scandal cu fostul iubit. Pe atunci acriva la capitala si tare mult mi-am dorit sa o pot vizita, dar iata ca la multi ani distanta, mi-a reusit si vizita asta. Lorena este o doamna de nota 10, supun doamna pentru ca, chiar este o doamna in adevaratul sens al cuvantului. Programare si detalii stabilite si respectate de ambele parti. Oral de 10+ si normal la superlativ. Prietenoasa, glumeata si foarte buna la pat. Nu o ratati. 

Mulțumesc mult. Te pup😘 😍 

Postat

Vă salut iubirile mele. Azi e ultima zi în care mai sunt disponibilă în Baia Mare. Vă pup și vă aștept 😍 🥰 💖 

IMG_20260216_090437.jpg

• Inimioara 1
Postat

Dragii mei frumoși și iubiți...tur încheiat. Vă mulțumesc din suflet tuturor. Sunteți minunați. M.am simțit extraordinar în acest frumos oraș și vă promit că ne vom revedea...O mică precizare și dacă îmi permiteți o întrebare: sunteți foarte dotați...aerul tare de la Maramu sau ceva special în mâncare? 🤣🤣😜🤪...LOVE AND KISS YOU❤️❤️💋💋

Postat
Acum 31 minute, adybmw320 a spus:

se ne spui din cate pahare ai imbatat tot sectorul😄😁

Am horincă pentru tot Bucureștiul🤣🤣

• Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare
Postat
La 13.02.2026 la 15:57, L.O.R.E.N.A a spus:

Un cadou interesant de la un domn foarte drăguț de pe forum de la Baia Mare. M.a învățat cum crește para în sticlă...Nu știam...Ador zona aceasta și îi ador pe maramureșeni...Sunteți deosebiți 🙏🙏♥️♥️♥️

IMG_20260213_155502.jpg

Mulțumesc frumos  😘😘😘

Esti o dulce 🤗🤗🤗

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.