mmmircea Reputație: 135 Postat Februarie 15 Oras:oradea si tot ardealu Oras:oradea si tot ardealu Postat Februarie 15 Am vizitat minunata faptura. O urmaresc pe forum de multi ani, de cand era in scandal cu fostul iubit. Pe atunci acriva la capitala si tare mult mi-am dorit sa o pot vizita, dar iata ca la multi ani distanta, mi-a reusit si vizita asta. Lorena este o doamna de nota 10, supun doamna pentru ca, chiar este o doamna in adevaratul sens al cuvantului. Programare si detalii stabilite si respectate de ambele parti. Oral de 10+ si normal la superlativ. Prietenoasa, glumeata si foarte buna la pat. Nu o ratati. 1
L.O.R.E.N.A Reputație: 2381 Postat Februarie 15 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 15 Acum 6 ore, mmmircea a spus: Am vizitat minunata faptura. O urmaresc pe forum de multi ani, de cand era in scandal cu fostul iubit. Pe atunci acriva la capitala si tare mult mi-am dorit sa o pot vizita, dar iata ca la multi ani distanta, mi-a reusit si vizita asta. Lorena este o doamna de nota 10, supun doamna pentru ca, chiar este o doamna in adevaratul sens al cuvantului. Programare si detalii stabilite si respectate de ambele parti. Oral de 10+ si normal la superlativ. Prietenoasa, glumeata si foarte buna la pat. Nu o ratati. Mulțumesc mult. Te pup😘 😍
L.O.R.E.N.A Reputație: 2381 Postat Februarie 16 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 16 Vă salut iubirile mele. Azi e ultima zi în care mai sunt disponibilă în Baia Mare. Vă pup și vă aștept 😍 🥰 💖 1
L.O.R.E.N.A Reputație: 2381 Postat Februarie 16 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 16 Dragii mei frumoși și iubiți...tur încheiat. Vă mulțumesc din suflet tuturor. Sunteți minunați. M.am simțit extraordinar în acest frumos oraș și vă promit că ne vom revedea...O mică precizare și dacă îmi permiteți o întrebare: sunteți foarte dotați...aerul tare de la Maramu sau ceva special în mâncare? 🤣🤣😜🤪...LOVE AND KISS YOU❤️❤️💋💋
L.O.R.E.N.A Reputație: 2381 Postat Februarie 16 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 16 Chiar acum, adybmw320 a spus: palinca HORINCA 🤣🤣❤️❤️🥃
adybmw320 Reputație: 93 Postat Februarie 16 Oras:VISEU Oras:VISEU Postat Februarie 16 se ne spui din cate pahare ai imbatat tot sectorul😄😁
L.O.R.E.N.A Reputație: 2381 Postat Februarie 16 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 16 Acum 31 minute, adybmw320 a spus: se ne spui din cate pahare ai imbatat tot sectorul😄😁 Am horincă pentru tot Bucureștiul🤣🤣
dacia4x4 Reputație: 6 Postat Februarie 28 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Februarie 28 La 13.02.2026 la 15:57, L.O.R.E.N.A a spus: Un cadou interesant de la un domn foarte drăguț de pe forum de la Baia Mare. M.a învățat cum crește para în sticlă...Nu știam...Ador zona aceasta și îi ador pe maramureșeni...Sunteți deosebiți 🙏🙏♥️♥️♥️ Mulțumesc frumos 😘😘😘 Esti o dulce 🤗🤗🤗 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum