Sari la conținut

-

Axcwweqr

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
Postat
Acum 3 ore, Axcwweqr a spus:

🌸disponibilă 27.12 pentru câteva zile 

programări numai pe whats !!! NU RĂSPUND LA APELURI . !!!!

250/500 (oral protejat , normal doar protejat , multiple poziții +69, masaj de relaxare (la ora) , mângâieri /sărutări corporale ,handjob și atingeri, sex între sânii  ,finalizare corporală * sanii, abdomen , fund (extra ) , nuru masaj , dans lasciv 

**Oral  neprotejat + cim  200  (igiena impecabilă ) 
    *** oral neprotejat 100 (igiena impecabilă ) 

Pentru alte fantezii /dorințe discutăm în privat ! 

****recenziile se lasă stric pentru acest oraș fără alte adăugări venite din alte părți. 
**** Am dreptul să refuz / selectez persoanele cu care interacționez . 

IMG_1688.jpeg

Poza e calumea dar serviciile și prețurile de Elveția. 

• Oras:Pitești
  • Oras:Pitești
Postat
Acum 36 minute, vali1980xxx a spus:

La asemenea tarife 😂😁, nu are rost să mai ajungă în Pitești. Să ajungă pizda mai scumpă de cât un gram de aur 😁😁👿

Postat
1 oră în urmă, vali1980xxx a spus:

Pai nu vezi ca ea la 250 nu vrea sa simta gustu la pl, iar ca sa faca asta mai trebuie sa pui 1 foaie si vine 350 leuti sunt cuminti rau astea 😅 nici daca o sugea cu 2 guri ba nu ai cum sa o dai asa in bulangeala fratilor. Ba nu zice nimeni pe 50 ca si Mona de pe Craiovei cred ca ia 100 dar nici dracu ce abereaza unele, de fapt multe in ziua de azi. 150 le pute gura hai si 200 dar de 200 sa faca calumea nu in scarba la misto, da deja ce trece de 2 foi se numeste bulangeala mare, cat ar fi de i gasesti si pe jos 350 si tot nu dai asa, alegi una mai cat de cat si te duci de 2 ori la ea si mai mananci si o pizza si esti castigat de 10 ori mai bine. Auz de lux 😅 pai care dracu lux ca din recenzii e sarakie ce ofera ce lux 😄

• Oras:pitesti
  • Disponibila
  • Oras:pitesti
  • Disponibila
Postat
Acum 9 minute, DjDante a spus:

Pai nu vezi ca ea la 250 nu vrea sa simta gustu la pl, iar ca sa faca asta mai trebuie sa pui 1 foaie si vine 350 leuti sunt cuminti rau astea 😅 nici daca o sugea cu 2 guri ba nu ai cum sa o dai asa in bulangeala fratilor. Ba nu zice nimeni pe 50 ca si Mona de pe Craiovei cred ca ia 100 dar nici dracu ce abereaza unele, de fapt multe in ziua de azi. 150 le pute gura hai si 200 dar de 200 sa faca calumea nu in scarba la misto, da deja ce trece de 2 foi se numeste bulangeala mare, cat ar fi de i gasesti si pe jos 350 si tot nu dai asa, alegi una mai cat de cat si te duci de 2 ori la ea si mai mananci si o pizza si esti castigat de 10 ori mai bine. Auz de lux 😅 pai care dracu lux ca din recenzii e sarakie ce ofera ce lux 😄

Cine stie ce.i poate pielea. Calitatea intai din coada. Ea chiar nu isi d.au seama ca nu merita acesti bani, am vazut ca si pe bucuresti are preturi mari, cand am rasfoit cateva pagini acolo recenzii ciuciu mai mult discutii in gol.

Ii urez succes piate ajunge cineva la ea

Postat
Acum 5 ore, Axcwweqr a spus:

🌸disponibilă 27.12 pentru câteva zile 

programări numai pe whats !!! NU RĂSPUND LA APELURI . !!!!

250/500 (oral protejat , normal doar protejat , multiple poziții +69, masaj de relaxare (la ora) , mângâieri /sărutări corporale ,handjob și atingeri, sex între sânii  ,finalizare corporală * sanii, abdomen , fund (extra ) , nuru masaj , dans lasciv 

**Oral  neprotejat + cim  200  (igiena impecabilă ) 
    *** oral neprotejat 100 (igiena impecabilă ) 

Pentru alte fantezii /dorințe discutăm în privat ! 

****recenziile se lasă stric pentru acest oraș fără alte adăugări venite din alte părți. 
**** Am dreptul să refuz / selectez persoanele cu care interacționez . 

IMG_1688.jpeg

La preturile astea nu mai veni , ca vii degeaba!!!

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.