dr2000 Reputație: 2 Postat Septembrie 13, 2010 Postat Septembrie 13, 2010 ABISUL placerii, tot ce doresti la mine gasesti, vino si te vei convinge, 13 Sep 11:00 0720.977.870 Imi aduc aminte de ea , parca postase pisicutsu niste poze cu ea cand era drogata sau beata si avea un anunt suspect, vreo info ?
silvestr Reputație: 12 Postat Septembrie 15, 2010 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 15, 2010 Pai si acum tot drogata pare... dar ca după o criza in care si-a băgat parul in calimara si apoi in microunde... Sent from my iPhone...
Vizitator raducu Reputație: 0 Postat Mai 5, 2011 Postat Mai 5, 2011 Atenţie,e o cioară care încearcă să intre pe sub pielea omului apoi încearcă şantajul ,cum că esti peştele ei,vrea bani multi,politie,etc. EVITAŢI-O
madox Reputație: 78 Postat Mai 5, 2011 Postat Mai 5, 2011 Pai si acum tot drogata pare... dar ca după o criza in care si-a băgat parul in calimara si apoi in microunde... Sent from my iPhone...Ai punctat!Are un par teribil. Zici ca-i din filmele chinezesti kung-fu cand isi foloseau parul prins in coada ca bici. Sau poate chiar il foloseste ca bici, mai stii.
everest Reputație: 380 Postat Mai 5, 2011 Postat Mai 5, 2011 Zici ca e tarzan.I-as da bani numa sa nu mai puna poze pe net.
kostykosty15 Reputație: 0 Postat Mai 6, 2011 Postat Mai 6, 2011 acuma serios s-ar duce sau s-a dus cineva la asta ca eu m-am speriat cand i-am vazut pozele astea dar sa o vad in fata.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum