Sari la conținut

0775140633

Adryan871

Postări Recomandate

Postat

Cam țeapă. Are câteva anunțuri. E grasă. Nici măcar nu corespund pozele. 200 cu 400 deși săptămâna trecută cerea 150 o finalizare..care normal..e max 10 min..că deja mă și anunța că se termina timpul. Începe cu un oral care e mai mult o labă. Nici nu am reușit să termin măcar 😅 Mai are o colega. Nu e pe gustul meu,clar. Daca vreți să încercați.. baftă . Dar nu recomand.

• Proffmod a schimbat titlul în 0775140633
  • Oras:🥵
  • Oras:🥵
Postat

Da cam aproape toate ce vin la Vaslui au poze false sau modificate foarte mult, nici ele nu se recunosc. Am fost la una care s a slăbit in poze cred ca a folosit ai-ul, iar cand am vazut-o la locatie sa imi cada pola😅.. Iar serviciile sunt foarte rapide maxim 10 minute, te anunță ele ca e gata timpul. Nu e recomandat decat daca nu ai ce face cu banii, dar parerea mea mai bine ii donezi la un amarat decât sa-i dai la borfase care intretin borfasi si împreună sunt niste praduitori. Nu sunt fete ok la Vaslui.

Postat

Să îi spună cineva lu asta să își pună poze reale... doamne,nu au nici o legătură cu realitatea 🤣🤣🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.