Sari la conținut

0759351908 Confirm cu WhatsApp

Postări Recomandate

Postat

In afara că văd că are mai multe anunțuri,e la pensiunea George și că mi-a dat 2 video cu ea .nu știu. Nu am fost.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

E clar teapa... Faptul ca are o. Mie de anunturi arata cât de flamanda e... Plus ca și zona aia e super de rahat... 

• Oras:🥵
  • Oras:🥵
Postat

Am fost la tipa asta, iti da niste poze si video modificate  dar in realitate e altceva, adică e nașpa si mai bine stai acasa, parca te simti pacalit cand o vezi. Nu m-a grabit, probabil nu a avut clienți, am stat cam 20 de minute, dar nu e de 200 de lei. Multe din ele mai mult de 100 nu merita la cum arată.

Postat
1 oră în urmă, stefandesign a spus:

Am fost la tipa asta, iti da niste poze si video modificate  dar in realitate e altceva, adică e nașpa si mai bine stai acasa, parca te simti pacalit cand o vezi. Nu m-a grabit, probabil nu a avut clienți, am stat cam 20 de minute, dar nu e de 200 de lei. Multe din ele mai mult de 100 nu merita la cum arată.

Mulțumim de atenționare .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.