Sari la conținut

Cum ati proceda la aflarea vestii ca fiul dvs este gay?

Postări Recomandate

• Oras:Hermannstadt
  • Oras:Hermannstadt

Hitler a fost gay?

:laugh2  gay sau negay ramane in istorie ca un tiran ,dar cum se zice ,, Drumul spre iad este pavat cu bune intentii ,, oricum rusii au fost mai mari criminali ca nazistii

Link spre comentariu
Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Fredo, cred ca se observa ca mie unuia nu-mi place trolling-ul si nu-mi place sa ma iau in gura la modul gratuit cu alti useri. Totusi, imi permit o observatie.

Fiecare dintre noi stim mai multe sau mai putine intr-un anumit domeniu. Poate lucram cu chestiile alea, poate e un hobby etc. DAR, sa mentionam niste cunostinte de nisa, ca argument intr-o disputa oarecare pe un forum, nu are niciun sens (imho).

Ai bune cunostinte despre istoria Germaniei si despre echipamentele militare din cel de-al doilea razboi mondial. OK, respect pentru asta! Dar pe un forum din cu totul alt domeniu, n-are sens sa incepem dezbateri din astea, caci oricine poate incepe sa puna intrebari din domeniile sale de specialitate...

- stii cum sa faci un bilant contabil 100% corect, la zi, al unui SRL, in concordanta cu legislatia romana in vigoare in 2014?

- poti caracteriza in detaliu principiile sistemului filosofic al lui Lucian Blaga?

- care sunt avantajele si dezavantajele utilizarii Sevofluran-ului in anestezie?

- stii cum functioneaza si cum se poate calibra o electrovalva modulatoare dintr-o transmisie powershift?

- etc, etc, etc, etc...

Intelegi unde bat...? Este demn de respect faptul ca ai cunostinte detaliate in domeniul care te pasioneaza, dar asta nu are mare relevanta pe un forum public, unde fiecare are alte hobby-uri si cunostinte la fel de detaliate din domeniile respective...

:beex2

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:aer
  • Oras:aer

:laugh2  gay sau negay ramane in istorie ca un tiran ,dar cum se zice ,, Drumul spre iad este pavat cu bune intentii ,, oricum rusii au fost mai mari criminali ca nazistii

Pula...a fost sau n-a fost?

Link spre comentariu

• Oras:in ceaunul cu fasole
  • Oras:in ceaunul cu fasole

- stii cum sa faci un bilant contabil 100% corect, la zi, al unui SRL, in concordanta cu legislatia romana in vigoare in 2014?

- poti caracteriza in detaliu principiile sistemului filosofic al lui Lucian Blaga?

- care sunt avantajele si dezavantajele utilizarii Sevofluran-ului in anestezie?

- stii cum functioneaza si cum se poate calibra o electrovalva modulatoare dintr-o transmisie powershift?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...