Sari la conținut

Cum ati proceda la aflarea vestii ca fiul dvs este gay?

Postări Recomandate

• Oras:in cer
  • Oras:in cer

Credeam ca altceva daca Stii ce vreau sa spun hahhahah :D

Sunt greu de cap :laugh2 bine ca nu stiu ce vrei sa spui :laugh2 :bow

ba eu sunt gay si sunt smecher ! am forta si talentul pentru a castiga masterchef!

daca stii sa faci ,,pasta con pomodoro`(nu cu ketchup cum zice el  :laugh2 ) per il nostro grande GATTO,e tutto a posto :laugh2

Ti voglio bene :bow

Link spre comentariu
  • Oras:Unde vreau eu.
  • Oras:Unde vreau eu.

In calitate de mama partasa la fericirea fiilor mei as fi PASIVA la aflarea unei asemenea vesti daca asta ii face fericiti OK cine sant eu sa judec, ca parinte eu doar  le-am dat viata nu sa le spun ce ii face fericiti si apoi mai este un aspect pe care il iau in calcul decat o nora curva mai bine un ,,NOR,,betiv sau ginere ce o fi el acum ei decid care e sot sau ce or vrea ei cum isi impart atributiile ar fi treaba lor.Bineinteles vorbesc ipotetic  dar cum de multe ori ne caracterizeaza ipocrizia eu nu stiu prea multe  despre calitatile altora dar  stiu destule despre defectele mele asa ca ....

• Like 5
Link spre comentariu
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b

Un tanar vine acasa bucuros. Tat su il vede si il intreaba:
-Ce sa intamplat ca esti asa vesel?
-Azi am avut prima mea experenta sexuala!
-Excelent. Stai jos, si.. povesteste cum a fost.

-Nu pot sa stau.
http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/madoarecuru_zps0150d2aa.gif

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Normal Sorina ca fii-tu o sa fie gay ca si taica-tu a vrut un baiat si are o lesbi.

Normal Capitane ca esti pe langa dar nu-i nimic, nu ma supar ca-mi esti simpatic: tata si-a dorit o fata. Bruneta cu ochi verzi. Asta a avut. A omis inaltimea si tatele insa in rest....

PS; Iti place muzica lui Sir Elton John? Oare parintii lui (nu stiu daca mai traiesc sau nu) ce raspuns ar da intrebarii tale?

Ganduri bune!

Woaw!!! Woaw!! Speachless!!

Cel mai bun raspuns ever ;) Iti multumesc!!  :hihat

alt agramat :( dar o cunoaste pe maria!!  :slap2  :slap2  :slap2

mare nebun esti =))

Link spre comentariu

Ba asta e adminu sau ceva? Ca se tot ia de mine fraoericiu! Dute Ba si veziti de postarile tale ce zici? Fraere care esti fraer!

Ador momentul cand iti vad postarile...te vad foarte relaxat si mi-e ciuda ca nu sunt ca tine! :)

Spune-mi cine esti ca sa stiu cum sa iti scriu! :)

Link spre comentariu
  • Oras:a place between here and there
  • Oras:a place between here and there

Ador momentul cand iti vad postarile...te vad foarte relaxat si mi-e ciuda ca nu sunt ca tine! :)

Poți fi și tu relaxat,ce se aseamănă,se adună;așa cum îți spuneam,nu-ti fie frică de competiție,este loc pt toti  :laugh2

Și va să zică,ai fantasme cu YKA,sper ca recenzia închipuită sa fie mai bună de cât cea reală de la Sorina  :laugh2 

Link spre comentariu

Poți fi și tu relaxat,ce se aseamănă,se adună;așa cum îți spuneam,nu-ti fie frică de competiție,este loc pt toti  :laugh2

Și va să zică,ai fantasme cu YKA,sper ca recenzia închipuită sa fie mai bună de cât cea reală de la Sorina  :laugh2 

In postarea ta,ai ras cu gura pana la urechi...pai de ce?umorul unde e?care-i(s) gluma/glumele? :)

Pe viitor,daca vrei sa te mai bagi in seama cu mine,fa-o macar cu un strop de inteligenta si un pic de umor...nu cer mai prea mult...iar daca nu poti,filozofeaza la alta postare,dar nu la a mea!

Ce zici? Do we have a deal? :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...