Administrator pisicuts Reputație: 114792 Postat Septembrie 13, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 13, 2010 Magic Time IasiMasajul erotic incorporeaza principalele tehnici de masaj, combinate cu proceduri orientale, vizand si zonele erogene, astfel amplificand efectul masajului, relaxandu-va total. Pe parcursul sedintei de masaj veti fi rasfatat de atingerile fine ale expertelor maseuze. Ca oricare masaj, masajul erotic detensioneaza, echilibreaza starea dumneavoastra psihica si fizica, devenind astfel mai energici, mai plini de viata. De aceea Magic Time va recomanda o vizita la salon, ori de cate ori veti avea ocazia unei ore libere si...http://www.masajeroticiasi.ro/0745890995Un stupid si prost facut. Daca aveti informatii despre salonul de masaj din iasi va rog sa le scrieti aici.Diona erotic masajAdresa site: http://www.dionaeroticmasaj.roDescriere: masaj iasi, masaj erotic iasi, erotic masaj iasi, maseuze, erotic iasi, masajeroticiasi, masaje erotice, iasi, diona masaj, diona iasi, diona erotic masaj, diona masaj, diona erotic Vad ca website-ul nu mai este disponibil. A disparut acest salon de masaj din iasi?New IASI! Salon discret si rafinat de masaj erotic ofera servicii ireprosabile intr-un ambient exotic. Fete stilate va asteapta sa simtiti arta masajului erotic si de relaxare. Pentru informatii si rezervari va rugam sa ne contactai la nr. de tel. 0743214129; 0728687558 mail:[email protected] www.blissful-massage.roPentru informatii si programariva rugam sa ne contactati la numerele detelefon : 0728.68.75.58 ; 0743.21.41.29mail: [email protected] ID:blissful_massage2006orarul de functionare :luni-sambata :12-22ROMANIA-IASICeva informatii despre salon ?Telefon:0745890995Adresa:Oras:IasiSite web:www.masaj-erotic.comE-mail:[email protected] informatii despre salon? 1 2
Vizitator KittyKat Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2011 Postat Ianuarie 29, 2011 De Magic Time stiam ca e o mare teapa. Un client mi-a povestit ca nu stia cum sa scape de cvasi-baba care facea masajul. L-a incuiat in "salon" (un fel de garaj intelesesem) si a pferit si extra-servicii. Clientul a platit + tips numai sa plece fara masaj. Poate intre timp s-a schimbat... sper!La Blissful am lucrat eu in urma cu 4 ani. Cat am lucrat eu a fost un salon profi, strict masaj. Nu stiu ce s-a intamplat intre timp dar am gasit articolul asta si m-a mirat ca Andree (sefa) a lasat asa jos stacheta...
condrea Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2011 Postat Februarie 2, 2011 De Magic Time stiam ca e o mare teapa. Un client mi-a povestit ca nu stia cum sa scape de cvasi-baba care facea masajul. L-a incuiat in "salon" (un fel de garaj intelesesem) si a pferit si extra-servicii. Clientul a platit + tips numai sa plece fara masaj. Poate intre timp s-a schimbat... sper!La Blissful am lucrat eu in urma cu 4 ani. Cat am lucrat eu a fost un salon profi' date=' strict masaj. Nu stiu ce s-a intamplat intre timp dar am gasit articolul asta si m-a mirat ca Andree (sefa) a lasat asa jos stacheta...Dar tu momentan cu ce te ocupi ?
Vizitator KittyKat Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2011 Postat Februarie 2, 2011 Casnica... momentan... =))Ma interesez sa ma duc in Bucuresti...
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2011 Postat Februarie 2, 2011 Casnica... momentan... =))Ma interesez sa ma duc in Bucuresti... Casnica cu un casnic langa tine? Sau in cautate de noi orizonturi?
Vizitator KittyKat Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2011 Postat Februarie 2, 2011 Casnica cu un casnic langa tine? Sau in cautate de noi orizonturi?Casnicu de langa mine nu e chiar casnic... dar este. Urmeaza sa nu mai fie
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2011 Postat Februarie 2, 2011 Casnica cu un casnic langa tine? Sau in cautate de noi orizonturi?Casnicu de langa mine nu e chiar casnic... dar este. Urmeaza sa nu mai fie Si solutia gasita este sa pui o distanta cat mai mare intre voi? Un lacatus poate rezolva situatia mai ieftin... PS: Daca deranjeaza modul meu de abordare, imi comunici si ma opresc...
Vizitator KittyKat Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2011 Postat Februarie 2, 2011 Casnica cu un casnic langa tine? Sau in cautate de noi orizonturi?Casnicu de langa mine nu e chiar casnic... dar este. Urmeaza sa nu mai fie Si solutia gasita este sa pui o distanta cat mai mare intre voi? Un lacatus poate rezolva situatia mai ieftin... PS: Daca deranjeaza modul meu de abordare' date=' imi comunici si ma opresc... [/quote']Dar cine a zis ca nu o sa fie si un lacatus prin zona?
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2011 Postat Februarie 2, 2011 Acum depinde pt cine este adus... o gluma oarecum misogina spunea ca un cavaler a chemat lacatusul sa-i puna sotiei centura de castitate. Dupa ce a terminat lucrarea, lacatusul intreaba: Acum doriti sa-i pun doamnei si botnita?
Vizitator KittyKat Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2011 Postat Februarie 2, 2011 Acum depinde pt cine este adus... o gluma oarecum misogina spunea ca un cavaler a chemat lacatusul sa-i puna sotiei centura de castitate. Dupa ce a terminat lucrarea' date=' lacatusul intreaba: Acum doriti sa-i pun doamnei si botnita?[/quote']Stiam bancul Si nu ma deranjeaza ca e "oarecum" misogina. Sunt blonda (culoarea parului doar) si m-am obisnuit cu... glumele...Lacatusul e pentru a desface cele mai mici catuse: verighetele.
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2011 Postat Februarie 2, 2011 Atunci iti mai spun unul : De cand e frig afara si ninge, nevata-mea sta si se uita pe geam... Daca se inteteste, cred ca-i dau drumul in casa... Si sa stii ca am o slabiciune pentru blonde... mai ales daca au si replica...
Vizitator KittyKat Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2011 Postat Februarie 2, 2011 Atunci iti mai spun unul : De cand e frig afara si ninge' date=' nevata-mea sta si se uita pe geam... Daca se inteteste, cred ca-i dau drumul in casa... Si sa stii ca am o slabiciune pentru blonde... mai ales daca au si replica...[/quote'] Bine... Totusi suntem off-topic...
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2011 Postat Februarie 2, 2011 Mi-am dat seama... poate vb altundeva...
Vizitator KittyKat Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2011 Postat Februarie 2, 2011 Mi-am dat seama... poate vb altundeva...Intotdeauna exista PM-ul daca te intereseaza sa-ti povestesc cum se facea masajul in Iasi... Nu stiu cat de actualizate sunt astea 2 site-uri dar nu strica
clotho Reputație: 10 Postat Februarie 2, 2011 Postat Februarie 2, 2011 Salut,Stie cineva preturile la astfel de saloane ( macar aproximativ ) ? Merita vizitate ?
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2011 Postat Februarie 2, 2011 [Intotdeauna exista PM-ul daca te intereseaza sa-ti povestesc cum se facea masajul in Iasi... Nu stiu cat de actualizate sunt astea 2 site-uri dar nu strica PM-ul nu functioneaza pe acest site... in schimb poti sa trimiti email....
romanasul Reputație: -393 Postat Februarie 3, 2011 Postat Februarie 3, 2011 poate terminati si voi anu asta.daca tipa vroia material isi facea o reclama buna.off
alex Reputație: 599 Postat Februarie 3, 2011 Postat Februarie 3, 2011 si cum e treaba cu masajul in iasi? chiar nu este niciun fel de contact? ca mie nu prea imi vine a crede... macar un oral tot cred ca fac fetele... chiar nu au existat ocazii in care clientii sa insiste? ia zi-ne tu, KittyKat.nu m-a tentat niciodata sa merg la masaj... nu merita banii.. (parerea mea)
Vizitator KittyKat Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2011 Postat Februarie 4, 2011 si cum e treaba cu masajul in iasi? chiar nu este niciun fel de contact? ca mie nu prea imi vine a crede... macar un oral tot cred ca fac fetele... chiar nu au existat ocazii in care clientii sa insiste? ia zi-ne tu' date=' KittyKat.nu m-a tentat niciodata sa merg la masaj... nu merita banii.. (parerea mea)[/quote']Pe perioada cat am lucrat la Blissful am avut trecut si in contract ca am voie sa prestez doar masajul, fara altfel de contact de natura sexuala. Nu bag mana'n foc pentru colege, dar cred ca si ele au respectat acest amanunt, ma repet, cat am lucrat si eu acolo. Consider ca atata vreme cat e vorba de un anumit job, pai atunci sa-l faci pe ala! E ca si cum ai lucra intr-o bucatarie de restaurant si mai faci si caramizi pe langa mancare. Sau am eu conceptii invechite? Nu contest ca in majoritatea saloanelor se practica servicii in plus (am destule exemple in Constanta pe unde am fost la interviu) cerute chiar si de owner dar asta nu inseamna ca nu sunt saloane STRICT de masaj erotic. De insistat... insistau doar clientii noi (si care de obicei veneau doar o singura data) care gandeau doar cu capul ala de jos. Ceilalti, cei fideli, stiau in primul rand regula salonului si in al doilea rand stiau sa savureze masajul, nu ca ... restul care vad satisfactia numai prin sex (de orice fel). Eu zic ca se merita banii pentru masaj erotic daca dai peste o maseuza care stie sa isi faca treaba asa cum trebuie. Este un forum despre masaj erotic, sa dai un ochi pe acolo ca sa vezi cum sta treaba cu masajul erotic.
ro_base Reputație: 2 Postat Martie 4, 2011 Postat Martie 4, 2011 Si acum nu mai prestezi nimic nimic? m-ar interesa daca ar mai fi cazul....ai reclama buna....
silviuxxl2 Reputație: 0 Postat Martie 5, 2011 Postat Martie 5, 2011 KittyKat, iti recomand salonul Irinei (in caz ca nu lucrezi in alta parte), e pentru impatimitii cunilingusului!
ro_base Reputație: 2 Postat Martie 5, 2011 Postat Martie 5, 2011 KittyKat' date=' iti recomand salonul Irinei (in caz ca nu lucrezi in alta parte), e pentru impatimitii cunilingusului![/quote']poti da mai multe detalii...eu sunt din iasi...nu prea inteleg ce vrei sa spui cu "(in caz ca nu lucrezi in alta parte)"?
silviuxxl2 Reputație: 0 Postat Martie 5, 2011 Postat Martie 5, 2011 Intr-o postare anterioara (veche ce-i drept) spunea ca ar vrea sa vina in Bucuresti, ori nu am mai dat nici un semn, iar oferta e tentanta! Nu stiu ce detalii ai vrea, eu sunt bucurestean si o noua maseuza care are si experienta e destul de incitant. Fiind din Iasi ai putea sa-mi dai niste referinte?...
Vizitator KittyKat Reputație: 0 Postat Martie 10, 2011 Postat Martie 10, 2011 @ro_base: Momentan nu prestez dar pe viitorul apropiat voi fi de gasit in Bucuresti. Cum ma stabilesc acolo voi anunta. In Iasi nu mai am la ce sa ma intorc.@Silviuxxl2: Multumesc pentru recomandare. Inca nu m-am hotarat unde voi merge, Nirvana ar fi prima optiune.
rrubinman Reputație: 130 Postat Martie 15, 2011 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 15, 2011 @ro_base: Momentan nu prestez dar pe viitorul apropiat voi fi de gasit in Bucuresti. Cum ma stabilesc acolo voi anunta. In Iasi nu mai am la ce sa ma intorc.@Silviuxxl2: Multumesc pentru recomandare. Inca nu m-am hotarat unde voi merge' date=' Nirvana ar fi prima optiune.[/quote']eu saptamana asta plec din bucuresti spre iasi, te gasesc in iasi sau la intoarcere in bucuresti?.
Postări Recomandate