Sari la conținut

INDISPONIBILA

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bună , dragii mei, numele meu este Chloe , 24 de ani , jumate romanca si jumate albaneza . Va invit să petreceți momente de neuitat într-un cadru calm, curat și discret. Apreciez eleganța și curtoazia, precum și momentele erotice lungi de tandrețe. Vă aștept zilnic, disponibilă 24/7, de preferință cu programare. Acest anunț este destinat doar DOMNILOR politicoși, serioși, respectuoși, cu o igienă impecabilă. Urăsc vulgaritatea și lipsa de respect.

ATENȚIE! Sunt foarte selectivă și acord o mare importanță calității primului contact. Sunt foarte exigentă în ceea ce privește curățenia și sănătatea. Va rog , nu ma intrebati de sex fara prezervativ !

Pentru mai multe informații, nu ezitați să mă contactați telefonic. Dacă nu răspund, trimiteți-mi un mesaj pentru a stabili o întâlnire. Fiind foarte solicitată, condițiile mele nu sunt negociabile. De asemenea, îmi rezerv dreptul de a refuza întâlnirea noastră fără a fi nevoie să mă justific.

• Vizitator a schimbat titlul în INDISPONIBILA
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Topic deschis pe București, fără nicio recenzie.

„24/7” nu are sens dacă ești activă doar câteva ore. Sună fals și taie din încredere. Mai corect ar fi să spui că lucrezi cu programare.

La fel și cu „pro”. Nu te autointitula. Dacă ești bună, clienții vor spune asta. Altfel riști efectul opus.

Mențiunea că ai lucrat în Danemarca și că ești jumătate albaneză ridică semne de întrebare. Nu adaugă valoare și pare o explicație inutilă.

Dacă ai fi recitit postarea înainte să o publici, ai fi observat numeroase greșeli de exprimare. „Dominică” nu este duminică. Dominica este o insulă din Caraibe.

Dacă tot oferi servicii „pro”, măcar textul ar trebui să fie coerent.

• Like 3
  • Mersi 1
Vizitator
Postat
38 minutes ago, rexis90 said:

Topic deschis pe București, fără nicio recenzie.

„24/7” nu are sens dacă ești activă doar câteva ore. Sună fals și taie din încredere. Mai corect ar fi să spui că lucrezi cu programare.

La fel și cu „pro”. Nu te autointitula. Dacă ești bună, clienții vor spune asta. Altfel riști efectul opus.

Mențiunea că ai lucrat în Danemarca și că ești jumătate albaneză ridică semne de întrebare. Nu adaugă valoare și pare o explicație inutilă.

Dacă ai fi recitit postarea înainte să o publici, ai fi observat numeroase greșeli de exprimare. „Dominică” nu este duminică. Dominica este o insulă din Caraibe.

Dacă tot oferi servicii „pro”, măcar textul ar trebui să fie coerent.

Daca nu aratai tu topic ul , nu ma gasea nimeni .. 🫢😂😂😂😂😂 Bravo , bravo 
Si acum este vina mea ca nu am nici o recenzie pe Bucuresti ? Da le un mesaj , intreaba I de ce nu a vrut nimeni sa mi lase o recenzie 🫢😑

24/7 poate ma suni la 4-5 dimineata si eu raspund .. 

Legat de oral pro , stiu foarte bine ce fac si ce am facut pana acum 😭

Pentru uni conteaza unde femeia a lucrat inainte , eu sunt noua in meserie , daca aveam 1 an in spate vechime numai specificam iti dai seama ca nu te interesa pe tine ce am facut si unde am mers . 
Mai gresesc si eu 2-3 cuvinte , specific nu scriu bine sau vorbesc bine romaneste ! 
Te astept la mine sa fi primul care imi lasa o recenzie, baietii de la Bucuresti au fost mai rusinosi si am lucrat chiar foarte bine , daca te gandesti cumva ca am stat degeaba 😂🫢 

Vizitator
Postat
8 minutes ago, Yohanesss said:

Vizitator
Postat

Disponibilă dupa 22:00 💝 

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Alta cu aere de diva , fara nici o recenzie si cu preturi de occident. Alooo don’soara, aici e Romanica nu Danemarca , ai confundat buzunarul draga mea. Frumos era sa ne descrii inaltime, kg, o poza cu tine  in picioare sa vada si ochiul nostru pe ce da 100 Euroi. Eu in afara de un cur mare si doua țâțe lasate nu am vazut nimic interesant. 

• Like 3
Vizitator
Postat

Disponibilă ❤️ 

653C892F-739A-4193-B928-C0AB99685822.jpeg

Vizitator
Postat

💕 Disponibilaaaaa ❤️

Vizitator
Postat

🎉🎉 Am inceput programul 

• Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat
On 1/9/2026 at 11:13 AM, Chloeee said:

Am cateva tatuaje astupate pentru siguranța mea ! 

Ala de pe picior e Maduro? Sa nu te extragă americanii... 🙀

• Haha 3
Vizitator
Postat
58 minutes ago, x the impaler said:

Ala de pe picior e Maduro? Sa nu te extragă americanii... 🙀

E Scarface .. 😑

Postat
8 hours ago, Chloeee said:

E Scarface .. 😑

Buna idee... Pune-l pe Chuck Noris pe celalalt picior sa vedem cine se încumetă sa treacă printre ei 😋🤣

• Haha 3
Vizitator
Postat

Multumesc tuturor pentru vizită ❤️ 

Posibil sa ne mai revedem dupa 2-3 saptamani ❤️ 

Pupiciiii ❤️🥰

• Oras:Bihor
  • Oras:Bihor
Postat
La 12.01.2026 la 10:06, Vizitator a spus:

Multumesc tuturor pentru vizită ❤️ 

Posibil sa ne mai revedem dupa 2-3 saptamani ❤️ 

Pupiciiii ❤️🥰

Dar sa vi cu poze mai multe.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.