Sari la conținut

Pro sau contra legalizarii prostitutiei?

bogdan

Postări Recomandate

Postat

Am fost in aceeasi situatie ca si tine(inclusiv din punct de vedere al studiilor,al banilor incasati etc), dar m-am oprit cam dupa un an si jumatate ca sa revin la o viata..hmm…zice lumea “decenta”. Nu am incetat pentru ca nu mai suportam eu, ci pentru un El, evident. Cred ca e singurul motiv care te poate scoate din lumea asta. Oricum,daca ar fi sa raman singura,stiu deja la ce mod de viata m-as intoarce. Bineinteles, nu fortata de imprejurari,ci de bunavoie si nesilita de nimeni. Stiu deci ca odata ce te obisnuiesti, nu e o viata atat de ingrozitoare cum o vad ceilalti, stiu (banuiesc, de fapt) ca si tu simti doar uneori, nu in permanenta, nevoia sa faci schimbarea majora dar niciodata nu gasesti motive suficiente si nici o dorinta destul de mare care sa sustina aceasta schimbare,stiu ca in tot secretul asta e ceva ce provoaca placere..si nu vorbesc de senzatii fizice,haine de firma sau bani,ci de o stare de spirit. Inteleg de asemenea nevoia de a scrie acest thread.Oricum…Ideea la care vroiam sa ajung este ca eu eram mult mai selectiva in ceea ce-i priveste pe clienti. Niciodata prea tineri, prea libidinosi, cu prea mult “potential”, nu vedete, nu fani sex anal, nu fetze periculoase,nu amatori de sex neprotejat, etc..Ideea era tot timpul sa imi termin treaba in maxim 15 minute si sa nu prea existe sanse sa plec vanata sau sa nu mai plec deloc. Pe tine te vad vorbind de mai multe..”specii” de clienti, iar ultima postare, desi nu grozav de spectaculoasa_deoarece sexul cu majoritatea clientilor nu e niciodata tocmai raiul pe pamant_mi-a trezit totusi curiozitatea: Tu Tu unde te opresti?

Postat

Oamenii care ajung in camaruta aia cu tavan fals nu ajung chiar aiurea, pentru ca calculatorul ar vedea ceva aiurea in valiza ta. Probabil ti se citeste de la o posta meseria(daca intelegi; sa folosesc niste termeni adecvati. In ziua de azi, curvele sunt - mai nou - sensibile…) sau cel putin dai impresia de femeie dubioasa. E ok sa te culci cu **spam editat**, e ok s-o 5cuipi, s-o 5ugi, iar s-o 5cuipi si iar s-o 5ugi, dar e urat (naughty-naughty) sa vorbesti vulgar! Rusinicaaaa!!!!

Postat

Nu sunt ok, imi place sa injur si sa scuip cand intru aici pe forumul tau de curva platita. Pentru ca daca tu ai voie sa fii curva atunci oamenii din lumea asta pe care aveam eu impresia ca o creai pot avea un limbaj decandent. In nici un caz in sensul vulgar, pentru ca daca actele tale sunt atat de vulgare atunci e fireasca o lume vulgara; si-atunci vulgar ar trebui sa-si piarda sensul. Nu stiu cine esti tu, dar nu mai esti nici macar un pic o curva care scrie pe un forum pentru a-si elibera constiinta, esti fada precum fata acestui blog pe care nu stiu cand ai promis ca o s-o schimbi.

Postat

De ce ai simtit nevoia de “a-ti scoate inima” pentru a o spala?! Te consideri patata pentru ca ai facut dragoste si nu sex?! Ma gandesc ca pana acum ar fi trebuit sa-ti accepti soarta si sa te fi impacat in sinea ta cu ideea ca dupa ce vei fi atins targetul de 1 milion nu o sa schimbe cu nimic viata ta.Vei ramane o curva…bogata….dar tot curva.Dragostea e un ideal pentru tine lafel cum e perfectiunea pentru muritorii de rand….wake up

Postat

De ce toata lumea spune ca am luat-o pe un drum gresit, cand este pur si simplu drumul ales de mine? Si eu traiesc o poveste oarecum asemanatoare cu a curveolr, diferenta este ca eu nu vreau sa schimb nimic, ma simt bine in pielea mea si sunt ceea ce imi doresc sa fiu. Imi place sexul, si mai ales, imi place sexul “variat”. De ce ar trebui sa ma simt stanjenita de asta? Din cauza ca majoritatea are o multime de prejudecati? Sunt fericita ca nu fac parte din “majoritate” si ca sunt o persoana open-minded, o persoana libera! Fiecare vede realitatea in felul sau. Fiecare crede in anumite valori in functie de trairile si experientele traite. ““There is no truth. There is only perception.”

Postat

Ma identific ca femeie in gandurile tale, te inteleg ca ai vrea sa se termine si de ce totusi continui. Or fi ei si banii unul din motive, dar nu cel principal. Cred ca ti-e teama, ca prizonierul ce isi doreste din tot sufletul sa fie eliberat dar in acelasi timp e ingrozit ca nu va reusi. Sunt convinsa ca iti va fi bine pana la urma. Ai tot respectul meu pentru puterea de a te detasa si de a-i domina psihic si intelectual pe cei care, in patetismul lor, au impresia ca te poseda. Sa nu te lasi de scris

Postat

Problema este aici una foarte simpla: INCA O DATA SE DEMONSTREAZA CAT DE MARE E INVIDIA OMULUI!!!!Draga mea, ei nu se pun in situatia ta; cat suporti tu de la un client, ce stare ai tu cand ajungi dimineata acasa cu “sperma peste tot”, cum si ce simti tu CU ADEVARAT, ei vad doar parte frumoasa, cati bani castigi, pe unde te plimbi, ce masina conduci si etc…..

Postat

Intr-o tara in care suntem sclavii manipularilor Tv, cu personaje care sfideaza orice logica a bunului simt, gen fernando de la caransebes sau de unde o fi, cu sexy braileanca, cu magda ciumac, basca remixul “Tolea, Diaconescu si Tomberonul” dupa celebrul “Cel bun, cel rau si cel urat” , nu m-ar mira daca am vedea-o pe o prostituata intr-o zi gustand din celebritatea pe care o cauta cu atat ardoare in vreun talk show sau moderand vreo emisiune in care sa puna pe inalte culmi cea mai veche si imputita preocupare a femeilor din toate timpurile: prostitutia. Prototip de urmat pentru tinerele june care nu gasesc resurse de a se descurca in societate, pentru domnisoarele trecute de prima tinerete ajunse lucratori comerciali si exemplele ar putea continua… Nu ma mai mira nimic, nu ma mai atrage nimic, nu ma mai supara nimic, nu ma mai revolta nimic in tara asta in care Iliuta de la OTv ne citeste viitorul si ne descifreaza problemele cu asa o lejeritate de borfas pe care o intalnesti doar la treptele de jos ale societatii. Si stiti de ce spun toate astea? Pentru ca oricat am arata cu degetul spre celalalt, e mai mult decat evident ca ne place, ca ne regasim, ca ne dorim, si ca nu suntem altceva decat niste mari, mari, mari CIRCARI !

Postat

Psihologii spun ca exista femei care nu vor avea alt rol decat cel de amanta, lipsite de dorinta sau de puterea de a-si asuma responsabilitati, ele nu pot avea o relatie de cuplu care sa implice intreaga serie de responsabilitati si sacrificii si ca de cele mai multe ori se aleg si se multumesc doar cu partea de suprafata. Rolul lor insa distruge mereu visurile altor femei, distruge casnicii si familii. Totusi sincera sa fiu, nu putem pune in spatele amantei toate necazurile unei relatii de cuplu, o relatie poate avea suisuri si coborasuri si multe hopuri, nu toate se datoreaza unei amante sau unui amant. Poate doar “vinovatul extern” in cazul nostru, amanta sau amantul, face ca iertarea indifelitatii de catre partenerii interni ai cuplului, sa fie mai usoara.Revenim insa la amanta, ar trebui clasificata mult deasupra rolului de femeie cu moravuri usoare, sau de “fata cu tarif”. Totusi…oricat de indulgente am fi nu prea reusim sa ii dam intelegere, nu? Aici gresim! Amanta sau nu, o femeie are dreptul la iubire si nu are nici o vina ca barbatul care i-a facut inima sa se topeasca este implicat intr-o alta relatie sau intr-o casnicie. Pentru iubire este nevoie de doi, pentru o greseala…la fel! Ispita sau doar jucarie, amanta ramane in bratele barbatului iubit, o femei ca oricare alta dintre noi. Poate mai curajoasa, daca este sa luam in calcul circumstantele in care se desfasoara si evolueaza evenimentele sentimentale din viata ei. Pledam, pro sau contra?Cunosc o femeie…o femeie tanara care traieste ascunsa de gura si ochii lumii, o poveste de dragoste cu un barbat mai in varsta. Un barbat care se afiseaza in societate cu sotia sa legala si cu cei doi copii. O tanara cu un batran, poate are bani si o sponsorizeaza, o tanara cu un barbat insurat, sigur are bani si o sponsorizeaza! Dar daca v-as spune ca in fata celor de care nu se ascund, sunt la fel de tineri amandoi? Si ca se “sponsorizeaza” reciproc cu alinturi si giugiuleli? Daca v-as spune ca mi-e mai mila de barbatul in varsta decat de sotia sa inselata? Iubirea nu are vina, iubirea nu stie carte, habar nu are iubirea ca exista o femeie in lumea asta care poarta numele barbatului mai in varsta, nume pe care si l-a luat candva tocmai in numele iubirii. Mi-e mila si de acesta “sotie” atat de egoista incat nu ii da barbatului ei legal, libertatea de a iubi in fata lumii si a legii ceea ce a ales inima lui sa iubeasca. Mi-e mila ca ea insasi nu este in stare sa isi caute dragostea si se agata cu indarjire de resturile unor amintiri care construisera candva ceea ce ea numea iubire. Ea nu are curajul de a iubi din nou, dar nici curajul de a-i reda celui despre care spune ca il iubeste, libertatea de a iubi. Femeia asta, nu stie oare ca el oricum e mai liber decat oricand, ca iubirea pe care o simte, o impartaseste, o traieste, e mai puternica decat oricare lege de pe lumea asta? Ea nu stie ca iubirea lui pentru o femeie mai tanara l-a facut deja liber? Ea nu stie deja ca omul cu care a trait pana in prezent, traieste si moare acum pentru a iubi o femeie pe care o are langa el in clipele de intimitate si o doreste continuu indiferent unde si cum s-ar afla? Ea nu a citit vreodata in ochii lui o distanta calda si blanda, care nu i se mai daruieste? Oare ea nu a simtit vreodata ca mana barbatului ei nu ii mai transmite acele repere senzoriale care ii aducea cu ani in urma mai aproape decat si-ar fi imaginat ca pot fi? Ea nu stie oare ca intr-un colt de intimitate, bine ascuns de ochii lumii, barbatul ei traieste? cu altcineva….Acum va intreb din nou, este amanta, “femeie”? Este nevoie doar de o amanta, pentru a distruge iluziile unei lumi perfecte in care credem ca se oglindeste relatia noastra de cuplu? Cand vorbiti despre infidelitate si despre amante, la care infidelitate va referiti? La cea a trupului sau la infidelitatea sufletului? Pentru ca o femeie poate intra cu usurinta in patul unui barbat, fie el si insurat, dar in sufletul lui, nu poate intra decat daca sufletul ii este al naibii de gol… Inchei cu un fragment din “Dragostea si alte lucruri imposibile”, in care autoarea Ayelet Waldman reuseste sa vorbeasca in mod diferit despre…amante:“Consider ca femeile care umbla cu barbati insurati sunt crude si iresponsabile, ca isi tradeaza surorile. Mai rau de-atat, cred ca sunt proaste. Daca ele cred ca barbatii insurati pe care ii seduc, le vor fi credinciosi lor, atunci se mint singure. Un barbat care-si inseala o sotie, o va insela cu siguranta si pe cealalta. Fidelitatea e o trasatura de personalitate; nu e specifica fiecarui caz. E o chestiune de caracter, nu de circumstante.”

Postat

In asteptarea randurilor FEMEII care ne-a adus alaturi pe acest site, va propun un subiect incitant…despre AMANTE . Fetelor astept opinii, barbatii se pot abtine, mai ales ca nu stiu cati sunt insurati pe aici. Curvette, spune-ne te rugam si parerea ta…conteaza, mai ales ca tu ai fost pusa de nenumarate ori intr-o situatie ca asta….chiar daca nu ai fost o amanta permanenta , totusi, asa ai cunoscut-o pe Ginuta. Recunosc ca ti-am citit toate posturile, si astept sa citesc noutati despre tine in continuare.AMANTA< PRO SAU CONTRA?Oamenii obisnuiesc sa puna la zid femeile care joaca rolul de amanta. Am incercat sa inteleg indifelitatea partenerilor , am reusit chiar sa le-o si iert, dar ce se intampla cu “cealalta parte a adulterului”, este de ajuns oare sa spunem ca sunt doar femei/barbati care “sparg case”? Este de ajuns sa iertam infidelitatea, sa o acceptam ca un hop peste care relatia noastra sa treaca, si gata! ne intoarcem la viata noastra de cuplu obisnuita? Cum ramane cu visurile femeii care a jucat rolul de amanta? Cum ramane cu gandurile si frustrarile ei?Psihologii spun ca exista femei care nu vor avea alt rol decat cel de amanta, lipsite de dorinta sau de puterea de a-si asuma responsabilitati, ele nu pot avea o relatie de cuplu care sa implice intreaga serie de responsabilitati si sacrificii si ca de cele mai multe ori se aleg si se multumesc doar cu partea de suprafata. Rolul lor insa distruge mereu visurile altor femei, distruge casnicii si familii. Totusi sincera sa fiu, nu putem pune in spatele amantei toate necazurile unei relatii de cuplu, o relatie poate avea suisuri si coborasuri si multe hopuri, nu toate se datoreaza unei amante sau unui amant. Poate doar “vinovatul extern” in cazul nostru, amanta sau amantul, face ca iertarea indifelitatii de catre partenerii interni ai cuplului, sa fie mai usoara.Revenim insa la amanta, ar trebui clasificata mult deasupra rolului de femeie cu moravuri usoare, sau de “fata cu tarif”. Totusi…oricat de indulgente am fi nu prea reusim sa ii dam intelegere, nu? Aici gresim! Amanta sau nu, o femeie are dreptul la iubire si nu are nici o vina ca barbatul care i-a facut inima sa se topeasca este implicat intr-o alta relatie sau intr-o casnicie. Pentru iubire este nevoie de doi, pentru o greseala…la fel! Ispita sau doar jucarie, amanta ramane in bratele barbatului iubit, o femei ca oricare alta dintre noi. Poate mai curajoasa, daca este sa luam in calcul circumstantele in care se desfasoara si evolueaza evenimentele sentimentale din viata ei. Pledam, pro sau contra?Cunosc o femeie…o femeie tanara care traieste ascunsa de gura si ochii lumii, o poveste de dragoste cu un barbat mai in varsta. Un barbat care se afiseaza in societate cu sotia sa legala si cu cei doi copii. O tanara cu un batran, poate are bani si o sponsorizeaza, o tanara cu un barbat insurat, sigur are bani si o sponsorizeaza! Dar daca v-as spune ca in fata celor de care nu se ascund, sunt la fel de tineri amandoi? Si ca se “sponsorizeaza” reciproc cu alinturi si giugiuleli? Daca v-as spune ca mi-e mai mila de barbatul in varsta decat de sotia sa inselata? Iubirea nu are vina, iubirea nu stie carte, habar nu are iubirea ca exista o femeie in lumea asta care poarta numele barbatului mai in varsta, nume pe care si l-a luat candva tocmai in numele iubirii. Mi-e mila si de acesta “sotie” atat de egoista incat nu ii da barbatului ei legal, libertatea de a iubi in fata lumii si a legii ceea ce a ales inima lui sa iubeasca. Mi-e mila ca ea insasi nu este in stare sa isi caute dragostea si se agata cu indarjire de resturile unor amintiri care construisera candva ceea ce ea numea iubire. Ea nu are curajul de a iubi din nou, dar nici curajul de a-i reda celui despre care spune ca il iubeste, libertatea de a iubi. Femeia asta, nu stie oare ca el oricum e mai liber decat oricand, ca iubirea pe care o simte, o impartaseste, o traieste, e mai puternica decat oricare lege de pe lumea asta? Ea nu stie ca iubirea lui pentru o femeie mai tanara l-a facut deja liber? Ea nu stie deja ca omul cu care a trait pana in prezent, traieste si moare acum pentru a iubi o femeie pe care o are langa el in clipele de intimitate si o doreste continuu indiferent unde si cum s-ar afla? Ea nu a citit vreodata in ochii lui o distanta calda si blanda, care nu i se mai daruieste? Oare ea nu a simtit vreodata ca mana barbatului ei nu ii mai transmite acele repere senzoriale care ii aducea cu ani in urma mai aproape decat si-ar fi imaginat ca pot fi? Ea nu stie oare ca intr-un colt de intimitate, bine ascuns de ochii lumii, barbatul ei traieste? cu altcineva….Acum va intreb din nou, este amanta, “femeie”? Este nevoie doar de o amanta, pentru a distruge iluziile unei lumi perfecte in care credem ca se oglindeste relatia noastra de cuplu? Cand vorbiti despre infidelitate si despre amante, la care infidelitate va referiti? La cea a trupului sau la infidelitatea sufletului? Pentru ca o femeie poate intra cu usurinta in patul unui barbat, fie el si insurat, dar in sufletul lui, nu poate intra decat daca sufletul ii este al naibii de gol…Inchei cu un fragment din “Dragostea si alte lucruri imposibile”, in care autoarea Ayelet Waldman reuseste sa vorbeasca in mod diferit despre…amante:“Consider ca femeile care umbla cu barbati insurati sunt crude si iresponsabile, ca isi tradeaza surorile. Mai rau de-atat, cred ca sunt proaste. Daca ele cred ca barbatii insurati pe care ii seduc, le vor fi credinciosi lor, atunci se mint singure. Un barbat care-si inseala o sotie, o va insela cu siguranta si pe cealalta. Fidelitatea e o trasatura de personalitate; nu e specifica fiecarui caz. E o chestiune de caracter, nu de circumstante.”

Postat

sunt curve destepte si curve proaste..adica curvele proaste o fac cu cine apuca si apoi se mai si lauda cu asta in gura mare, iar curvele destepte nu numai ca isi tin gura, dar au si grija sa o faca cu barbati maturizati(adica nu orice pustan cu puta ridicata care a2a zi cand o vede pe strada o arata cu degetul si striga "uite ba p'aia am f...o aseara")uite aici un blog de curva desteapta in toate sensurile curvette.ro Tipa asta este prostituata de lux dar are o cultura generala impresionanta

Postat

Eu sunt la facultate de baieti, m-am invartit ff mult in cercuri de baieti, stiu f multe despre baieti, buni, dar mai ales rai, am copilarit printre baieti...deja..ii cunosc destul de bine. O fata rea(cum ar fi si o curva) poate zapaci un barbat...in asa fel incat sa-l aduca-n pragul disperarii, insa toti isi doresc fete cuminti si serioase pt viitor. Cu cele rele se joaca, experimenteaza...eu nu ma refer sa fi curva sper ca nu te-ai gandit la asta ci doar sa nu fi naiva, sa pui piciorul in prag sa nu te lasi calcata in picioare asa cum multe fete cuminti o fac.Dar fata cuminte nu e egal cu fata naiva, care se lasa calcata in picioare.

Postat

eu le consider curve pe alea care le vezi pe marginea strazii si isi asteapta clientii, pe cele care o fac pentru bani, pe cele care incearca sa obtina ceva material prin asta si pe cele care se culca cu toti .aveam in liceu o colega care zicea ca nu ii place sa stea cu un baiat mai mult de o seara....dupa ceva timp am auzit ca au luat-o un grup de baieti si au obligat-o sa o faca in grup tocmai ca avea reputatia care o avea....acum ca i-a placut sau nu asta nu mai stiu

Postat

eu le consider curve pe cele ce se culca cu mai mult de 1 barbat(in aceeasi perioada).de ex:o tipa maritata,careia ii place sa umble si cu altii in afara de sotul ei.daca si-ar fi lasat sotul si lua amantul,nu as mai fi considerat-o curva.nu?pana la urma,ar fi fost fidela unuia.daaaaar...daca femeia e curva:

Postat

Eu nu consider ca daca isi inseala prietenul/sotul e curva pentru ca o femeie deobicei are motive sa faca asta si daca stam sa ne gandim se poate intampla intr-un monet de slabiciunea poate daca a fost la o petrecere si a baut prea mult si tipul de langa ea profita si o "vrajeste" sau poate sotul o ignora sau poate e impotent

Postat

acum fara suparare, dar daca o femeie ajunge sa se imbete astfel incat sa se culce cu primul care ii baga 2 vrajeli frumoase si sa mai fie si maritata, pai aia nu curva se numeste, aia se numeste cea mai toanta femeie de pe planeta.

Postat

nu ma refer numai la fetele maritate, dar se poate intampla asa cum se intampla si la baieti...si ziceam si eu asa ca pot sa existe multe motive pt care o femeie inseala, eu una pana acum nu mi-am inselat pretenu` niciodata, dar nu pot baga mana in foc ca nu o sa se intample niciodata, pana la urma suntem oameni si gresim, tu poti baga mana in foc ca nu o sa faci niciodata asta?

Postat

pot baga mana in foc ca nu o sa mai fac niciodata asta, ca de inselat mi-am inselat cam toti fostii prieteni, bine ca nu eram beata sau sa nu stiu ce fac, pur si simplu simteam nevoia de o schimbare, de ceva nou. Dar vine un moment in viata cand ajungi sa cunosti barbatul care te face fericita cu adevarat si atunci nu mai simti nevoia de nicio schimbare

Postat

acuma nu i-am pus la socoteala si pe aia cu care am stat o saptamana ca din aia de o saptamana am avut vreo 15prima relatie serioasa care am avut-o a durat 5 luni ,apoi a fost ala care era cu 10 ani mai mare decat mine si in decurs de 3 ani l-am inselat de vreo 2 ori asa mai serios si in rest asa cu din astia care erau de varsta mea plimbare prin parc, mers la suc, stat pe banca si pupat, chestii din astea nu foarte serioase pentru ca devenise plictistor la aproape 16 ani sa ma simt ca o nevasta a unuia de 26, in schimb el m-a inselat de sute de ori, chiar a facut un copil cu una cu care m-a inselat si l-am lasat ca nu era de mine. Dupaia am mai avut o relatie de 2 ani cu unu de la mine din liceu, el era baiat de treaba, dar prea cuminte pentru mine, asculta prea mult de sfaturile lu maicasa, nu m-a inselat niciodata, iar eu l-am inselat . Cel cu care sunt acum pot spune ca este "eu" in varianta masculina Laughing Am gasit in el tot ce imi trebuia asa ca nu am de ce sa mai caut in alta parte

Postat

femeia care face sex cu mai multi FARA FOLOASE MATERIALE e curva(si recunoaste ca nici tie nu ti-ar strica acolo, cateva mii de euro lunar).Curva ,mai degraba, este javra care s-a implicat intr-o relatie de cuplu, minte ca isi iubeste partenerul in timp ce ii suge altuia...Aia care face sex cu mai multi ,dar castiga niste bani poate fi comparata cu barbatul despre care scrii tu ...

Postat

am avut o mica "ciondaneala" cu iubitul din cauza ca el spunea despre o fata care se culcase cu mai multi baieti(erau iubitii ei doar ca nu statea cu unul mai mult de 1-2 luni) si el spunea ca e panarama, si eu ii spuneam ca daca un baiat face acelasi lucru e super baiat si daca o fata se culca cu mai multi baieti automat e panarama? Nu sunt de acord cu ce facea fata dar parca nici nu e corect sa o faci c***a, doar nu o face pentru bani

Postat

Probabil prietenul tau o considera curva pe tipa respectiva deoarece statea doar cate o luna cu un tip....si repede sex. Se referea mai mult ca-i proasta, naiva ca pune repede botul. Intr-un fel are dreptate si prietenul tau....ce ar insemna sa stam o luna cu un baiat..sex..ne despartim..si tot asa. Am avut o prietena care timp de un an a avut lunar un alt iubit. CU toti s-a culcat. A ajuns..vai si amar.

Postat

Eu nu am nimic cu fetele care o fac imediat ca si eu cu fostu dupa doua saptamani am facut-o si am ramas 2 ani si jumatate aproape impreuna, daca vrea sa te lase te lasa si dupa 1 an,si dupa 1 luna si dupa o zi

Postat

Curve/panarame/pocnitori/petarde, spuneti-le cum vreti, sunt alea care sar in pat cu oricine oricand.Zicem ca una e curva proasta cand se culca fara nici un beneficiu, orice prost poate sa o bage in pat.Zicem ca una e curva desteapta ca se culca numai cu gagii care ii ofera ceva avantaje. Acum depinde ce standarde are tipa. Daca e mai disperata, poate se tute pentru un suc sau ca sa stea la masa intr-un club dah fitza. Alea "de lux" se tut numai cu aia care au bani, putere, valoare, statut social, you get the point.

Postat

Curve proaste sunt alea care prefera sa faca sex cu unii,altii pt bani sau ma rog mai nou pt alimente sau bonuri de masa Laughing Si nu radeti ca e pe bune chestia,ne poate confirma fata LaughingCurve de lux care le duce mintea - care arata intr-un mare fel,tunning and stuff - gen porn star, o fac numai pe valuta sau sute sau mii de lei, si care fac ceva cu banii aia. Investesc banii respectivi in diverse afaceri.Curve jenante care au o relatie si inseala. Astea n-au nici o scuza.Eu cred ca de vreme ce relatia nu e oficiala,cu acte,copil si deci familie, il poti lasa pe baiat in pace,si poti incepe o relatie cu altul care sa fie pe placul tau. In fond iti bati joc si de tine daca-l inseli. Femeile maritate nu cred ca ar trebui sa se mai gandeasca la inselat,deci le exclud - dar cele care se gandesc si o fac, tot curve penale vor fi.Intr-adevar exista tentatii la orice pas, si poti intalni baieti care sa-ti starneasca sentimente,dar trebuie sa pui in balanta chestia asta cu relatia ta de acasa. Daca se merita sa lasi relatia pt tentatie ..fa-o! Daca nu, nu-l insela nene. Pt ca oricum se va afla,si tot curva te va numi! El si prietenii lui. Si asa-ti faci o buna reputatie.Vedeti voi femei,de ce ne considera barbatii curve? Pt ca dau de femei care-i inseala. Iar barbatii cand pun suflet, iubesc mult mai pasional decat femeile. Si cand sufera , sufera dublu s.a.m.d.Faza ca barbatii au voie sa insele,e expirata. Daca nu-ti convine il lasi mai fato ca nimeni nu te obliga sa stai cu unul care te inseala, dar nu iti murdari demnitatea de femeie sa-i arati tu cine-i sefa si sa-l inseli, ca intr-un final si toti te vor numi CURVA!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...