Sari la conținut

Jasmine - 0726048358 / 0746801651

Postări Recomandate

• Oras:SM
  • Oras:SM
Postat

Salutare tuturor, an nou fericit!

Am vizitat zilele acestea pe domnișoara Jasmine care are multiple anunțuri și două nr. de telefon, cum se vede și în titlul anunțului...Nici o poză nu este reală din anunțuri, dar aseamănă... 

Jasmine, o fată tânără, blondă, micuță, slim, o fată obișnuită, nici urâtă, nici frumoasă, cur fain, tâțe mari, lăsate. 

200 finalizarea, 350 ora, oral neprotejat inclus în preț. Eu am stat numai pentru o finalizare. Poți discuta cu ea pe whatsapp.

Locație aproape de centrul e transfuzie. Apartament curat, ok.

Tipa, cum am observat eu, este setată pe fastfuck, nu face deloc GFE, dar măcar avea un vibe corect, m-am simțit bine cu ea, putea să discuți cu ea, nu făcea figuri sau fițe...

Acțiune: a început cu un oral neprotejat, nimic wow, dar măcar suge respectuos,.... Am tras cauciucul, am făcut misionar, apoi în doggy, unde am și terminat. E ok, strâmtă, nu comentează, poți să dai și tare în ea.

Per total, aș da o notă 7 la fătucă. 

Eu personal o să mai revizitez că îmi plac fetele slim cu cur mic și tari, indiferent că nu e ceva WOW....

Spor!

• Membru Premium

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.