criss Reputație: 556 Postat Septembrie 14, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Septembrie 14, 2010 o cunoaste cineva mai "adanc"?
mariusb Reputație: 41 Postat Septembrie 14, 2010 Postat Septembrie 14, 2010 o cunoaste cineva mai "adanc"?Pozele au cca 4-5 ani vechime, fata care apare in poze lucra la un salon de masaj pe la Nerva Traian la vremea respectiva, din cate imi amintesc eu aparea cu numele Denisa in anunturile de atunci. Nu stiu daca e tot ea sau ii foloseste altcineva pozele in prezent dar chiar daca e ea probabilitatea sa arate la fel ca atunci e foarte mica...
ciocan Reputație: 382 Postat Octombrie 12, 2010 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Octombrie 12, 2010 Am luat eu teapa ghidat de aceste poze, anul trecut prin toamna.Nu mai stiu daca era acest numar de telefon, insa n-aveau nici o legatura pozele cu realitatea. Cert este ca aceste poze apar pe multe site-uri si de foarte mult timp, insa n-am mai urmarit daca se schimba si numerele de telefon, ci pur si simplu am ignorat de atunci anunturile cu aceste poze.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum