Sari la conținut

Monica - 0799287283

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Monica - 0799287283
  • Oras:Sibiu
Postat

Da , din ce am vazut are unele recenzii vaforabile unele nefavorabile , totusi mă risc pentru o vizita , revin cu detalii in urmatorele ore .

Postat
Acum 3 ore, xdbogdan a spus:

Am revenit ! Ca locatie este pe strada Cojognei nr 5 la blocurile cu garsoniere , am luat legatura cu ea pe whatsapp a raspuns rapid , de data asta ne am sincronizat , mi-a deschis usa aceasta domnisoara , pe tocuri intr o tinută sexi rosie , e micută de statura , sani fermi micuti , dragută si la fată , fundul acela piesa de rezistentă,  care m-a atras si din poze este chiar ceva wow  exact ca in pozele pe care le detine , Am inceput prin ON nu pot sa zic ca a fost 10/10 i-aș da un 8/10 după care am inceput la act am vrut neeaparat doggy datorita fundului acela , a fost foarte putin jenata de marime am mai schimbat si  cateva pozitii intretimp  dar in final a decurs totul bine , 9/10 este o fata vorbareata naturala , cu bun simt fara multe fițe ,Preturile 200 fin-350h, pentru cei doritori o puteti cauta , Totusi in ciuda recenziilor nefavorabile ale altor colegi de pe forum mie mi a lasat o parere chiar buna , ne-am inteles perfect ! Pentru mine unul cel putin este de revizitat , bineînteles cu alta ocazie cand o sa o mai vad pe aici !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.