Sari la conținut

0757792647 Aida

Postări Recomandate

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Vizitat cu ceva timp în urmă gazela din anunt nici nu știu cum să fiu mai elegant păcat de ea 

Locație I-ul de lăngă tribunal etaj superior ,curat cu tot ce trebuie inclusiv leușteanul neaprins in scrumieră are și un căine

Aspect arată destul de bine 

Servicii On bunicel fără atentie la oo 

In timp ce o sugea i-am pus măna la păsărica umedă zic lasă că e bine am parte și eu de un futut cum trebuie ii zic să montam balonașul și o pun capră mamă  cănd mi-a venit un danf de nespălat de mi s-a tăiat tot cheful ai de plm in fine am futut ceva la ea am terminat cum am terminat  și dus am fost 

Deranjul 200 

Păcat că am citit lucruri bune pe la inceputuri deapre măndră ,dar cert este că mi-a trebuit vreo 2 ore să imi iasă mirosul ăla de pe măini am rămas cu sechele .

Să îmi fie cu iertare dar asta a fost 

• Like 2
  • Haha 1
  • Membru Premium
Postat

A mai folosit și numele de Ayda și numărul 0755257240. Mai are un topic deschis în Galați. 

Topic Galați 

Topic Caraș-Severin

• Like 2

• Oras:_Galati, un sat asfaltat
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat
Postat
Acum 17 ore, klf76 a spus:

Vizitat cu ceva timp în urmă gazela din anunt nici nu știu cum să fiu mai elegant păcat de ea 

Locație I-ul de lăngă tribunal etaj superior ,curat cu tot ce trebuie inclusiv leușteanul neaprins in scrumieră are și un căine

Aspect arată destul de bine 

Servicii On bunicel fără atentie la oo 

In timp ce o sugea i-am pus măna la păsărica umedă zic lasă că e bine am parte și eu de un futut cum trebuie ii zic să montam balonașul și o pun capră mamă  cănd mi-a venit un danf de nespălat de mi s-a tăiat tot cheful ai de plm in fine am futut ceva la ea am terminat cum am terminat  și dus am fost 

Deranjul 200 

Păcat că am citit lucruri bune pe la inceputuri deapre măndră ,dar cert este că mi-a trebuit vreo 2 ore să imi iasă mirosul ăla de pe măini am rămas cu sechele .

Să îmi fie cu iertare dar asta a fost 

Asta e, daca nu ai luat niste miere sa-si puna pe mij pentru potaie 😂😂😂

Trebuia sa-i dai sa suga si degetele. 🍼

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.