Sari la conținut

Alis 0742529117 / 0743678554

Postări Recomandate

• Proffmod a schimbat titlul în Alis 0742529117 / 0743678554
  • Oras:Pitesti
Postat

Bună! Dragă, sunt Alys ❤️ 200 o finalizare, 400 ora…Sex normal, oral neprotejat ( in functie de igena), sex intre sânii, fantezii, sărutări corporale 😙, jocuri de rol, ejaculare feminină 😈, toate pozițiile, masaj erotic, masaj de relaxare 👼💋  Sărut franțuzesc 50 lei 👅, Sex anal 100 lei🍑 ,Ejaculare pe corp 30 lei 💦, lins de testicule 50 lei🍒, Sex oral profund 50 lei 😮 💦, Deget în vagin 50 lei… 👆😈😜❤️

Postat

Am comunicat cu ea pe whatup.Astea sunt serviciile pe care le ofera.

• Like 1
Postat

Ferească Dumnezeu mai are sa ceara 50 de ron sa respiri pe lângă ea. Asa ceva. 

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 40 minute, marioswt a spus:

Ferească Dumnezeu mai are sa ceara 50 de ron sa respiri pe lângă ea. Asa ceva. 

Ce sa ajuns 50 deschiderea uși 😂😂😂😂😂

Postat
Acum 49 minute, adi2086 a spus:

Ce sa ajuns 50 deschiderea uși 😂😂😂😂😂

Fratilor, la anunturi d astea dati direct scroll si aia e. Nu e de luat in seama nici de glume nu sunt bune 😂

• Like 1
Postat
Acum 13 ore, DjDante a spus:

Fratilor, la anunturi d astea dati direct scroll si aia e. Nu e de luat in seama nici de glume nu sunt bune 😂

🤣🤣🤣Băi fratilor, la preturile aste cu extra si daca,, pui mina pe ea ", este cite unul care vrea  el sa încerce !!! Bravo lor ca are balta peste , sunt destui cărora le place sa arunce banii , nu este prost cel care cere , ci ala care da !! Seara buna va doresc .

Postat

Eu zic ca pentru cum arata, daca are si servicii bune nu e chiar asa scumpa👍🏻 comparativ cu altele

18 minutes ago, remus_lucian said:

🤣🤣🤣Băi fratilor, la preturile aste cu extra si daca,, pui mina pe ea ", este cite unul care vrea  el sa încerce !!! Bravo lor ca are balta peste , sunt destui cărora le place sa arunce banii , nu este prost cel care cere , ci ala care da !! Seara buna va doresc .

Postat

Am fost la altele si mai frumoase si bune la 150 si ma sugeau si fara prez si la oua in banii astia. Pe pariu ca daca te duci la asta o sa te ia si repede si nu te lasa sa dai cum vrei tu.

• Oras:pitesti
  • Disponibila
  • Oras:pitesti
  • Disponibila
Postat
La 28.01.2026 la 7:40, muhammet a spus:

Bună! Dragă, sunt Alys ❤️ 200 o finalizare, 400 ora…Sex normal, oral neprotejat ( in functie de igena), sex intre sânii, fantezii, sărutări corporale 😙, jocuri de rol, ejaculare feminină 😈, toate pozițiile, masaj erotic, masaj de relaxare 👼💋  Sărut franțuzesc 50 lei 👅, Sex anal 100 lei🍑 ,Ejaculare pe corp 30 lei 💦, lins de testicule 50 lei🍒, Sex oral profund 50 lei 😮 💦, Deget în vagin 50 lei… 👆😈😜❤️

Mama mama ce de mofturi pe capul ei. Trebuia la scorul asta sa fi intrebat daca are tarif si pentru deranj. Sa nu te trezesti si cu dqtorii la ea ca nu i.ai platit nu stiu ce suma si ai profitat te timpul ei pretios.

Eu zica ca atunci cand vb cu ele si incep sa ceara sume astronomice sa punem si noi conditii, iar daca nu au in dotare sau nu fac sa incepem sa scadem, eu asta am inceput sa fac cand le aud (vad scris) ca cer 200 si pe urma vin cu extra.

Oricum este prea de tot.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.