Sari la conținut

need help

Postări Recomandate

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Salutare!

Imi poate recomanda cineva vreo studenta ?

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Salutare!

Imi poate recomanda cineva vreo studenta ?

Studenta, studenta.

Da am inteles.

Da' la ce facultate? Si in ce an? Conteaza daca are restante? Se poate a fi si Invatamant la Lunga Distanta, sau trebuie, obligatoriu, cursuri la zi? Daca e caminista intra in discutie? Sau poate o doctoranda? Dar si asta e caminista.

Noah, ai o groaza de intrebari la care sa raspunzi.

Uuups, dar tu de fapt ce vroiai a afla de la noi?

Postat

de fapt vroiam o studenta care stiti ca isi ofera anumite servicii sexuale pentru o anumita suma de bani :)

uuups, acum ai inteles ideea ? 

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Cam greu, da' am inteles-o. Ideea, da intrebarea, nu. Nici prima data formulata, nici a doua oara.

Serios, ai impresia ca aici suntem SRI, Serviciu Cadre, etc., ca sa avem evidenta cu ce anume exact, unde, cum isi petrece fata cele 10 ~ 16 ore ramase dupa ce a mototolit cearceafurile cu 5 ~ 10 clienti? Reperele temporale anterioare au ca termen de referinta ziua (ziua ca parte calendaristica, nu ziarul).

Dar daca vrei un raspuns sincer la intrebarea ta stupida, da, eu personal stiu.

Si la momentul asta sunt on-line doua fete care din stiutele mele sunt studente. Este OK raspunsul?

Raspuns pe masura intrebarii!!!

Postat

acum serios...cum ar fi trebuit sa pun intrebarea? poate data viitoare voi reusi cu ajutorul tau sa pun intrebarile corect.

• Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble
Postat

Era mai clara intrebarea daca spuneai ca doresti informatii despre o domnisoara tanara,care ofera servicii de natura sexuala ocazional. Ca studente pot fi si la 50 de ani. :)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare