jhon76 Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2014 Oras:rm-sarat Oras:rm-sarat Postat Iunie 14, 2014 Salut. Eu sunt sotul ei si las-o in pace k sa nu va omor cu bataia si oricum a depus plangere la politie si o sa te localizeze dupa IP. Sterge imediat mesajele postate daca nu vrei sa Tzohaos.Banuiesc ca nu vine in Buzau?
roberto21 Reputație: 1 Postat Iunie 17, 2014 Oras:buzau Oras:buzau Postat Iunie 17, 2014 Salut. Eu sunt sotul ei si las-o in pace k sa nu va omor cu bataia si oricum a depus plangere la politie si o sa te localizeze dupa IP. Sterge imediat mesajele postate daca nu vrei sa Tzohaos.mai maimutoiule vorbeste cu ea nu ne injura pe noi..sua mai bine intreab-o pe ea daca presteaza..eu unu stiu suta la suta ca e asa...asa ca vb frumos sa nu ne intalnim din gresheala...o zi buna sa ai,,si mare grija..
"Me" Reputație: 28 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Departe de casa!....pe Marte! Oras:Departe de casa!....pe Marte! Postat Iulie 19, 2014 mai presteaza dameza?
"Me" Reputație: 28 Postat Iulie 19, 2014 Oras:Departe de casa!....pe Marte! Oras:Departe de casa!....pe Marte! Postat Iulie 19, 2014 o sa trec prin Rimnic si doresc sa o incerc.
focsani2013 Reputație: 287 Postat Iulie 20, 2014 Telefon: focsani.2013 Oras:Focsani Telefon: focsani.2013 Oras:Focsani Postat Iulie 20, 2014 Sa nu treci ca te bate iubitul ei... Nici macar sa nu treci prin Ramnic.... )))
asasi? Reputație: -1 Postat Iulie 22, 2014 Oras:buzau Oras:buzau Postat Iulie 22, 2014 daca asta-i iubita....eu n-as avea curaj sa intru aici daca as sti ca sotia/prietena/iubita sau ce-o fi ,mi-ar face asa cevaasa ca my friend.....stay calm !...esti doar un FRAIER !,..si crede-ma ca folosesc un limbaj bland!!!
doamnax Reputație: 802 Postat Iulie 30, 2014 Oras:braila Oras:braila Postat Iulie 30, 2014 Salut. Eu sunt sotul ei si las-o in pace k sa nu va omor cu bataia si oricum a depus plangere la politie si o sa te localizeze dupa IP. Sterge imediat mesajele postate daca nu vrei sa Tzohaos.te rog sa contactezi administratia forumului sa stearga topicul.sa insisti mai multe zile la rand,daca sotia ta nu doreste sa i se faca reclama pe acest site
"Me" Reputație: 28 Postat Iulie 30, 2014 Oras:Departe de casa!....pe Marte! Oras:Departe de casa!....pe Marte! Postat Iulie 30, 2014 E vrajeala faza cu sotul....e un labar...azi am foat la tipa si e ok...valabil anuntul....o sa fac p recenziecand am timp.
socata Reputație: 1 Postat August 5, 2014 Postat August 5, 2014 Salutare, Am fost astazi si eu la dameza, in tentativa de a prinde ceva, dar nereusita experienta. Am nimerit locatia si am intrat la doamna. Mi-a spus ca nu mai presteaza, ca se casatoreste. M-a intrebat de unde stiu si i-am spus ca de pe internet. Mi-a zis ca nu o intereseza reclama, ca nu mai presteaza si ca vrea sa i se stearga datele de aici caci nu ea a cerut(si nu are internet sau nu stie sa intre sa ceara sa i se stearga postul) si nu vrea sa aiba probleme ca acolo e firma si ea isi desfasoara doar activitatea de la firma si nu presteaza altceva in rest in timpul liber. Rog moderatorii sa stearga postul.
"Me" Reputație: 28 Postat August 15, 2014 Oras:Departe de casa!....pe Marte! Oras:Departe de casa!....pe Marte! Postat August 15, 2014 Am foat saptamana trecuta la doamna. Pe scurt am sunat la interfon, am discutat putin si ma invitat sus la o cafea ca ia nu mai presteaza si sa imi explice (ciudata invitatie dar eram curios si am urcat)......acolo la inceput a sustinut ca nu mai presteaza...bla...bla......baut cafeaua si la sf ce sa vezi? s-a oferit sa imi faca un oral pt 50 ron....am acceptat.Sincer cred ca are ceva la cap (probleme).Arata binisor....merge pt o descarcare rapida.
gb_al74 Reputație: 189 Postat Septembrie 19, 2014 Telefon: gb_al74 Oras:Focsani Telefon: gb_al74 Oras:Focsani Postat Septembrie 19, 2014 Salut, Ce coleg ma poate ajuta cu un mesaj detaliat unde sa ma pot duce si eu la domnisoara...?
gb_al74 Reputație: 189 Postat Octombrie 16, 2014 Telefon: gb_al74 Oras:Focsani Telefon: gb_al74 Oras:Focsani Postat Octombrie 16, 2014 Nu ma poate ajuta nimeni cu un mesaj in privat macar sa pot trece si eu pe la doamna carmen? Precizez ca nu sunt din zona, dar trec destul de des...
zguppy Reputație: 0 Postat Martie 19, 2015 Oras:galati Oras:galati Postat Martie 19, 2015 Aceiasi rugaminte o am si eu...
runnerpgl Reputație: 1 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 mai presteaza carmen si eu sunt din ramnic
focsani2013 Reputație: 287 Postat Martie 3, 2016 Telefon: focsani.2013 Oras:Focsani Telefon: focsani.2013 Oras:Focsani Postat Martie 3, 2016 mai presteaza carmen si eu sunt din ramnic Din moment ce ultima postare e din martie 2015 cred ca e evident...Oare e greu să citiți topicul și să trageți o concluzie? Dar de fapt lasă ca puneți întrebări fără rost, poate va da cineva pe platou tote detaliile.
runnerpgl Reputație: 1 Postat Martie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2016 meh, am auzit un zvon cum ca s-ar fii apucat iar de treaba doamna si de asta am intrebat. as prefera ceva mai matur dar ramnicu asta..
georgiana rm Reputație: 5 Postat Martie 5, 2016 Postat Martie 5, 2016 Foarte ciudata replica doamnei.. incep sa am indoieli ca e reala.Poti avea mult mai multe probleme daca cineva apare la usa ta.. poti fi cu altcineva si sa fiti deranjati, pe cand telefonul il poti ignora usor, dar pe cineva care batela usa nu prea ai cum ca atrage atentia vecinilor.Plus ca cine stie cine vine, macar prin telefon ai oarecare control, poti tria oamenii in functie de cum vorbesc cu tine, poti hotara tu cine e ok sa primesti , cine nu, daca apare la usa ta nu prea mai ai cum.. doar daca nu ai un munte de barbat in casa ascuns sa dea afara oamenii care se comporta aiureabuna iubita un numar de telefon sa cum ne gasim ios tot din rm sarat
georgiana rm Reputație: 5 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 Foarte ciudata replica doamnei.. incep sa am indoieli ca e reala.Poti avea mult mai multe probleme daca cineva apare la usa ta.. poti fi cu altcineva si sa fiti deranjati, pe cand telefonul il poti ignora usor, dar pe cineva care batela usa nu prea ai cum ca atrage atentia vecinilor.Plus ca cine stie cine vine, macar prin telefon ai oarecare control, poti tria oamenii in functie de cum vorbesc cu tine, poti hotara tu cine e ok sa primesti , cine nu, daca apare la usa ta nu prea mai ai cum.. doar daca nu ai un munte de barbat in casa ascuns sa dea afara oamenii care se comporta aiureaim cer scuze a intrat alt cineva pe saitul meu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum