arhanghelul Reputație: 75 Postat Aprilie 28, 2011 Postat Aprilie 28, 2011 eu as mai vrea sa o vizitez dar cum am spus si eu alti ''pretini'' numarul este cred deconectat....stie cine va noul numar???..dau o bere
arm1n Reputație: 210 Postat Iunie 26, 2011 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Postat Iunie 26, 2011 nu cred ca mai ai cum so vizitezi arhanghelul ca vad ca are tel inchis .. mai stie cnva ceva de ea??? de 3 zile tel inchis
arhanghelul Reputație: 75 Postat Iunie 26, 2011 Postat Iunie 26, 2011 de 5 luni il are..ideea e alta ..daca a mai vazut o cineva prin anunturi???!!
arm1n Reputație: 210 Postat Iunie 26, 2011 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Postat Iunie 26, 2011 e clar atunci trb trecuta la "pierderi" sa retras din activitate:)) din ce vad aici
prafuit Reputație: 36 Postat Iunie 30, 2011 Postat Iunie 30, 2011 Confutador Criss,o confunzi rau pe miniona detinatoare a acestui topic care in trecut a avut locatie la intersectia strazilor Calea Mosilor cu Fainari,iar Andreea despre care spui ca a schimbat locatia si managementul este fosta Ana de pe Calea Victoriei blocul cu statuia cu soldati la intrare.Andreea (Ana) are acum topic-ul ei
Administrator pisicuts Reputație: 114580 Postat Iunie 26, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 26, 2012 mutatt
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum