georgeos Reputație: 42 Postat Septembrie 16, 2010 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2010 Acum 2 saptamani am cunoscut-o. Sta pe langa ASE. Locatie foarte curata 9; tipa frumoasa, foarte bine proportionata, sani mari, foarte ingrijita, carne tare, epilata, manichiura perfecta, prosop curat. 300 ron/ora, oral fara caciulita, ii place sa schimbe pozitiile, oral 9, normal 9, se implica dar ii place ca barbatul sa aiba initiativa. O recomand si o sa mai trec pe la ea. Pozele de pe A.T sunt reale 1
bogdan Reputație: 18 Postat Septembrie 22, 2010 Postat Septembrie 22, 2010 Acum 2 saptamani am cunoscut-o. Sta pe langa ASE. Locatie foarte curata 9; tipa frumoasa' date=' foarte bine proportionata, sani mari, foarte ingrijita, carne tare, epilata, manichiura perfecta, prosop curat. 300 ron/ora, oral fara caciulita, ii place sa schimbe pozitiile, oral 9, normal 9, se implica dar ii place ca barbatul sa aiba initiativa. O recomand si o sa mai trec pe la ea. Pozele de pe A.T sunt reale[/quote']ms. Pare de incercat
criss Reputație: 556 Postat Septembrie 22, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Septembrie 22, 2010 daca pozele de pe AT sunt reale si la servicii e de 9 per total cum zici tu... se pare ca we have a winner
georgeos Reputație: 42 Postat Septembrie 22, 2010 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2010 Pozele sunt absolut reale.Eu personal m-am simtit foarte bine in compania ei, nu e falsa, nu sta cu ochii pe ceas, ai ce vorbi cu ea, e foarte ingrijita si arata foarte bine.Parerea mea daca pozele de pe AT sunt reale si la servicii e de 9 per total cum zici tu... se pare ca we have a winner
hormi Reputație: 787 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2015 mai stiti ceva de fata asta?
apo Reputație: 444 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Uniunea Europeana Oras:Uniunea Europeana Postat Aprilie 4, 2015 Am observat ca unii sunt defecți la mansarda și caută să facă poștari indiferent cât de penibili ar părea, dar nu e cam mult sa postezi în topice de acum 5 ani ? Sa te iei de mana cu Piticul59 ca ciudate specimene mai sunteți. Tâmpenia cu promovările in funcție de nr. de posturi trebuie scoasă. Se încurajează prostia și non informația. 2
hormi Reputație: 787 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2015 Am observat ca unii sunt defecți la mansarda și caută să facă poștari indiferent cât de penibili ar părea, dar nu e cam mult sa postezi în topice de acum 5 ani ? Sa te iei de mana cu Piticul59 ca ciudate specimene mai sunteți. Tâmpenia cu promovările in funcție de nr. de posturi trebuie scoasă. Se încurajează prostia și non informația.Nu ai inteles ideea. Era o modalitate de a arata fetelor care-si ridica topicurile postand nimicuri ca in mai putin de 10 min ajung din nou pe pagina a doua a forumului...
rocker27 Reputație: -522 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Postat Aprilie 4, 2015 Noi am inteles mai greu fii mai explicit Ma gandeam ca odata cu RIP - ul AT ies la lumina ,, niste zombi " Nu ai inteles ideea. Era o modalitate de a arata fetelor care-si ridica topicurile postand nimicuri ca in mai putin de 10 min ajung din nou pe pagina a doua a forumului...
hormi Reputație: 787 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2015 Noi am inteles mai greu fii mai explicit Ma gandeam ca odata cu RIP - ul AT ies la lumina ,, niste zombi " Data viitoare pun si o nota explicativa.Respect maxim!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum