Sari la conținut

0750763420 Cherry(PARTY)Fac si deplasari

Postări Recomandate

Reputație: 224
  • Oras:Singapore
  • Oras:Singapore
Postat

Ma batea gandul sa ii imping o vizita maine. Dar la 300 finalizarea am ceva retineri. Nu ca ar fi problema dar la banii astia ar trebui sa fie ceva chiar top ca servicii.

• Oras:undeva
Postat
Acum 2 ore, Qxxxx a spus:

Ma batea gandul sa ii imping o vizita maine. Dar la 300 finalizarea am ceva retineri. Nu ca ar fi problema dar la banii astia ar trebui sa fie ceva chiar top ca servicii.

mai bine ii dai o fata care face si masaj - plus ca totul e extra pe langa cei 300 si pe repede inainte

• Mersi 1
  • Oras:Rm Vâlcea
Postat

E expirată . De aia a și dispărut de pe piață . Stătea numai pe party și făcea boschetareli . ( Umbla prin buzunare etc ) 

Postat
Acum 15 ore, ggg69gg a spus:

E expirată . De aia a și dispărut de pe piață . Stătea numai pe party și făcea boschetareli . ( Umbla prin buzunare etc ) 

nu a disparut - lucreaza pe Craiova, Constanta si Dubai vacante pe niste preturi -- asta vara cand am fost la mare am vrut sa o reviizitez si mi a cerut 800 ora la ea - totul protejat +200 daca vreau oral nep 

Postat
Acum 5 ore, stanciuco16 a spus:

nu a disparut - lucreaza pe Craiova, Constanta si Dubai vacante pe niste preturi -- asta vara cand am fost la mare am vrut sa o reviizitez si mi a cerut 800 ora la ea - totul protejat +200 daca vreau oral nep 

Oricum clar nu e ce trebuie . Mai ales la banii ăștia . 

• Oras:in pasarica mai tot timpul
  • Oras:in pasarica mai tot timpul
Postat

cand ma gandesc ca am futut-o de m-am plictisit pe 200-250 lei ora acum cativa ani cand a aparut in peisajul din Valcea.

• Haha 1

Postat
Acum 4 ore, popadi49 a spus:

cand ma gandesc ca am futut-o de m-am plictisit pe 200-250 lei ora acum cativa ani cand a aparut in peisajul din Valcea.

la fel si eu si anal - dar a facut echipa cu Monica si s au invatat la jecmaneala pe Constanta - insa se plangea ca n a gasit cazare - de aia inca e tot in Craiova momentan 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.