sh.te.futz Reputație: 375 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 11, 2014 Sunt studentă plăcută şi am 21 ani. Pot să oferdomnilor satisfacţia pe care ei o caută. Sunaţi-mă şi sigur o să vă placă. Vă pup dulce. tel 1
sh.te.futz Reputație: 375 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Aprilie 11, 2014 Am vizitat pe aceasta domnisoara ..cu anuntul de mai sus din ev . locatia e de la gara mare spre canta .. se ajunge usor . la tel voce draguta se prezinta 1.7 ..60 kg ..cu forme zice ea f frumoasa . vrajeala ieftina . Tarif 100 cu 200 .. total .. Chiar aveam chef de un meniu complet . Ajung la ea .. evident avea 1.65 cu 65 70 kg .. furdulie fata .genu flafy.satena .. simpatica la fata .. sani mari insa nu cu o forma fantastica . Ii explic ce vreau .. ma duc la baie ptr refresh .. si revin ptr action .. Nu accepta fk .. pussy lick .. nu vrea trasa de cap ..nu vrea atinsa la pizda . bun .. ce vrea atunci ? incepe cu un oral pro .. face si nepro .. bunicel .. insa de scurta durata .. dupa doua min cat s a facut cel mic mare .. ea propune sa trecem la normal .. ii cer girl on top.. refuza .. eu deasupra dau .. e generoasa ai unde intra..ea nu schita niciun gest.. ii prpun sa trecem la anal .. imi spune ca face doar daca sta pe burta .. isi umezeste putin gaozu .. si o ia si o baga usor..am intrat relativ usor .. pompam desrul de fain ..stramta faina senzatia ..dupa doua min vine cu cuvintele magice sa termin ca ea numai poate ..ii cer sa trecem la normal si ii propun sa schimbam prez .. dar refuza pe motiv ca e curata .. fie cum zici tu .. am mai dat doua min si am terminat . refresh si fugit .din nou graba si implicare 0 .locatie 8 ..aspect : 5 normal. 3oral 7 de incurajare )gfe 0anal 7 ..mai si gemea aici100 cu 200 .concluziile se regasesc din din recenzie .. totusi cred ca 90% din piata au implicare 0 in activitatea lor .. cred ca ar trebui sa fim putin mai dastrici la recenzii 10
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum