Sari la conținut

0755262001

tygy_nm

Postări Recomandate

Postat

Iti raspund eu repede. Noroc ca ai deschis topic nou ca foarte multi voiau sa posteze dar nu aveau unde. 

Pe bune! Iti raspund si tie la fel ca altora. Nu am nimic cu nimeni dar mai cititi si voi regulamentul cu capul de sus. Fiecare topic de genul asta nu face altceva decat sa duca in jos topicele cu adevarat utile. E oare asa greu sa intrebati in Discutii Generale si daca merita sau e teapa sa se deschida topic? 

Iti raspund ca sa intelegi de ce ai un dislike. Pe Buzau chiar suntem capionioni in topice de genul ,, a fost cineva ,,. Asta spune multe despre consumatorii de servicii de genul si ne mai miram de ce ne ocolesc cele de calitate. Atat putem atat primim!

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
1 hour ago, tygy_nm said:

Hai sa ti raspund si eu, mai elegant decat colegul 😅.

Pai nu vezi ca e gata cat usa? Asta iti cere + 100 atingeri + 100 sa faci dus +100 sa ti faca laba + 100 sa ti dai drumul in palma si daca nu ti convine te talhareste si la revedere, e propriul ei peste 😂 

• Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat

Am văzut că e mare, nici eu nu sunt mic😂, alta era întrebarea mea, as fi vrut să știu daca e ok 

Postat

O știu eu, am fost acum un an la ea, mare chestie nu îmi mai amintesc, dar arată ca în poze, nu m-a grăbit, și și-a dat interesul. Dar nu mai țin minte prețuri sau exact serviciile. Merită să te duci, nu e pierdere de timp/bani. 

Dar cum spunea și @anonimul070, nu mai fa topicuri stil "a fost cineva la X?", topicurile se fac doar cu recenzii. Întrebările de genul, le pui la Discuții Generale. 

• Oras:mizil
Postat
Acum 5 ore, UnBoschetar a spus:

O știu eu, am fost acum un an la ea, mare chestie nu îmi mai amintesc, dar arată ca în poze, nu m-a grăbit, și și-a dat interesul. Dar nu mai țin minte prețuri sau exact serviciile. Merită să te duci, nu e pierdere de timp/bani. 

Dar cum spunea și @anonimul070, nu mai fa topicuri stil "a fost cineva la X?", topicurile se fac doar cu recenzii. Întrebările de genul, le pui la Discuții Generale. 

Mulțumim pentru informație! Și eu aș vrea s-o vizitez. 

Este înaltă și solidă, așa cum pare din poze?

Postat
Acum 18 ore, rbogdan a spus:

Mulțumim pentru informație! Și eu aș vrea s-o vizitez. 

Este înaltă și solidă, așa cum pare din poze?

E ca în poze. 

• Oras:buzau
Postat

Așa cum am promis. 

Am vizitat.o pe doamna. Pozele sunt reale, pot spune că arată ok, serviciile sunt ON, NP, AP, 150 fin, 250 ora, face și CIM - 50 extra.

Este comunicativa, nu te grăbește, își dă interesul la ceea ce face. După ce am discutat termenii întâlnirii, am mers la duș pentru igienizare. 

A început cu un oral, destul de ok, cu tente de Deep, nu pot spune că a fost ceva extraordinar, dar a fost per total bine. Nu se grăbește, continuă până îi spui tu. Nota 7, s.au simțit puțin dinții, dar compensează cu CIM unde chiar sta acolo, nu se oprește imediat.

La normal am incercat LOT și eu deasupra, se simte bine în LOT. Da contre, gene puțin, încearcă să îi placă dar nu prea reușește. Cu toate că nu am simțit nici o reținere din partea ei. Nota 7. 

La anal am incercat doggy, destul de stramta, da contre, rezista destul de bine. Nota 8

Per total a fost o experiență plăcută, merita vizitata. Eu unul am bifat.o că și vizita și nu îmi pare rău deloc. 

Postat

Mă bucur pentru experiența ta și mulțumim pentru recenzie.

Scuze că sunt insistent pe acest aspect, dar poți estima înălțime/greutate a doamnei? 

Mulțumesc!

Postat

Cu mare plăcere. 

Estimez undeva la 1.75 - 1.80. Greutate este mai dificil dar undeva la 70 kg cred, oricum este bine proporționată, nu are decât un pic de burtica, dar nesemnificativ.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.