Emmaxo Reputație: 12 Postat Februarie 16 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Februarie 16 . 1
Emmaxo Reputație: 12 Postat Februarie 16 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 16 , 1
stelistul Reputație: 44 Postat Februarie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16 buna ai mai lucrat si in alte orase ? daca da , lasa-ne topicele sa citim recenziile
Emmaxo Reputație: 12 Postat Februarie 16 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 16 ,
Emmaxo Reputație: 12 Postat Februarie 16 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 16 !😘
sorinalexandru Reputație: 800 Postat Februarie 16 Postat Februarie 16 Acum 53 minute, Emmaxo a spus: Numai am locuri astăzi ,revin mâine dimineață!😘 Mama…au năvălit turcii 3
Draym Reputație: 338 Postat Februarie 16 Oras:România Oras:România Postat Februarie 16 Acum 1 minut, sorinalexandru a spus: Mama…au năvălit turcii Au navalit de la sala 😂
Emmaxo Reputație: 12 Postat Februarie 17 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 17 Bună dimineața domnii mei🤗😘🥰 Disponibila
Emmaxo Reputație: 12 Postat Februarie 17 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 17 , 1
Emmaxo Reputație: 12 Postat Februarie 17 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 17 ,
Emmaxo Reputație: 12 Postat Februarie 17 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 17 ,
Emmaxo Reputație: 12 Postat Februarie 18 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 18 Buna dimineața scumpii Disponibila 😘
Emmaxo Reputație: 12 Postat Februarie 18 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 18 La 17.02.2026 la 17:04, Georgianaili a spus: Ce tare bune vrem să vedem și păsărica tot așa bună e . 1 2
Emmaxo Reputație: 12 Postat Februarie 18 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 18 . 1
Emmaxo Reputație: 12 Postat Februarie 18 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 18 , 2 1 1
Emmaxo Reputație: 12 Postat Februarie 19 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 19 Buna dimineața. Mai sunt disponibila azi și maine,🫶😘
iulos2 Reputație: 9 Postat Februarie 19 Oras:București Oras:București Postat Februarie 19 Salutare! Acum am ieșit de la Ema A fost o experiență plăcută. Locația Tineretului, un apartament cu de toate( prosop, apa de gura , deodorant,) Aspect 9/10 este stilul chubby/bbw dar este mult mai frumoasă că în poze. ON 7-8 s-a folosit de mână însă se vede că încearcă să fie pe placul tău NP- păsărică curată, s-au umezit natural și e permisivă, poți încerca toate pozițiile AP - aici a fost vina mea că nu am putut dar la fel, poți încerca în toate pozițiile. Se vede că e cu tine și încearcă sa te facă să te simți ok. În concluzie e o fată dulce cu sâni superbi și merită dacă sunteți iubitori de stilul chubby sa o incercati. Am înțeles că mai sta azi și mâine. Spor! 1
enriqe68 Reputație: 352 Postat Februarie 19 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 19 Acum 2 ore, Emmaxo a spus: Buna dimineața. Mai sunt disponibila azi și maine,🫶😘 Inaltime/ kg.... se poate?
Emmaxo Reputație: 12 Postat Februarie 19 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 19 1 oră în urmă, enriqe68 a spus: Inaltime/ kg.... se poate? Bună 🥰 1.64-65 și 78 kg cred,numai știu sigur
Membru Premium abel2 Reputație: 2 Postat Februarie 19 Membru Premium Postat Februarie 19 Acum 2 ore, iulos2 a spus: Salutare! Acum am ieșit de la Ema A fost o experiență plăcută. Locația Tineretului, un apartament cu de toate( prosop, apa de gura , deodorant,) Aspect 9/10 este stilul chubby/bbw dar este mult mai frumoasă că în poze. ON 7-8 s-a folosit de mână însă se vede că încearcă să fie pe placul tău NP- păsărică curată, s-au umezit natural și e permisivă, poți încerca toate pozițiile AP - aici a fost vina mea că nu am putut dar la fel, poți încerca în toate pozițiile. Se vede că e cu tine și încearcă sa te facă să te simți ok. În concluzie e o fată dulce cu sâni superbi și merită dacă sunteți iubitori de stilul chubby sa o incercati. Am înțeles că mai sta azi și mâine. Spor! Detaliază la AP, nu acceptă dimensiuni mari sau de ce nu ai putut?
iulos2 Reputație: 9 Postat Februarie 19 Oras:București Oras:București Postat Februarie 19 Acum 4 ore, abel2 a spus: Detaliază la AP, nu acceptă dimensiuni mari sau de ce nu ai putut? Acceptă și e foarte dornică doar că nu am fost eu în stare.
Emmaxo Reputație: 12 Postat Februarie 20 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 20 .🫶😘
Emmaxo Reputație: 12 Postat Februarie 20 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 20 . 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum