Sari la conținut

ma amuza,

Postări Recomandate

• Oras:cluj napoca
Postat

tot rasfoind abcedarul curvelor si cititnd recenziile dragilor colegi, ma amuza cum unii descriu cu exactitate inaltimea si greutatea damezelor: 53, 64, 48 de kg, 1.52, 1.74, 1.67 inaltime, cu sau fara tocuri.

Pai ce pana mea faceti fratilor, le urcati pe cantar? puneti metrul pe ele? de le ziceti asa cu exactitae.....? 

• Oras:In a Bubble
Postat

Probabil din cauza gusturilor. Unora le plac cele inalte,altor domni le plac cele scunde. Unora cele mai plinute,sa ai pe ce pune mana,in schimb celorlalti cele slabute.

Daca tu ai avea 1,65 te-ai simti bine in compania unei fete de 1,80? Consider ca sunt utile acele informatii,tocmai pentru ca din poze nu iti poti da seama de acest lucru. :hihat

• Like 3
Postat

tot rasfoind abcedarul curvelor si cititnd recenziile dragilor colegi, ma amuza cum unii descriu cu exactitate inaltimea si greutatea damezelor: 53, 64, 48 de kg, 1.52, 1.74, 1.67 inaltime, cu sau fara tocuri.

Pai ce pana mea faceti fratilor, le urcati pe cantar? puneti metrul pe ele? de le ziceti asa cu exactitae.....? 

Uite...Ancuta are 1.78...si vo 66-68 kg...asta fara s-o cantaresc...decat din priviri . :P

Postat

Ovii,nu m-ai cantarit bine.Am 60 de kg,insa daca iti plac mai plinute pot sa fac un efort si de sarbatori sa ciocnesc mai multe oua. :laugh2

:hug1

• Like 2
Postat

Probabil din cauza gusturilor. Unora le plac cele inalte,altor domni le plac cele scunde. Unora cele mai plinute,sa ai pe ce pune mana,in schimb celorlalti cele slabute.

Daca tu ai avea 1,65 te-ai simti bine in compania unei fete de 1,80? Consider ca sunt utile acele informatii,tocmai pentru ca din poze nu iti poti da seama de acest lucru. :hihat

ancuto, eu nu am zis-o cu rautate sau cu vre-un atac asupra cuiva; eu daca fac o apreciere dau cifre rotunde ex 60-65kg,sau 1.65-1.70 m nu intre ele. sper ca acum  ai inteles la ce m-am referit

Postat

Uite...Ancuta are 1.78...si vo 66-68 kg...asta fara s-o cantaresc...decat din priviri . :P

ovii, pe tine te stiu ca esti tare,la tine un ochi le cantareste iar altul le masoara :rax2 

Postat

Voi ma faceti acum butoias. :laugh2  1,72 si 68 de kg. Bine bine.....cand mai vin la Cluj aduc metrul si cantarul. :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

ancuto, sa nu te lasi pana nu ajungi la 69......... de ani perversilor, nu va ganditi la altceva

Postat

:laugh2  Voi nu sunteti normali,voi nu sunteti normali....Ura lelita mea.... :laugh2

Serios vorbind,de circa o saptamana mi-am masurat si lungimea (care bate la 1,78 fix),iar cantarul s-a dus pana la 60,insa nu a depasit. Oricum,de sarbatori promit sa ciocnesc toate ouale pe care le gasesc. :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 3
Postat

:laugh2 Se spune ca ouale traditionale trebuie sa fie rosii. Daca nu se inrosesc din prima,mai trebuie sa le ciocnesc pana devin rosii. :D :hug1

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Se spune ca cele mai frumoase oua de Pasti sunt cele vopsite cu ruj de buze. :D

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Stiu ca asta este obiceiul,insa noi Ardelenii fiind mai speciali de felul nostru,ma gandeam ca ati gasit o "solutie" mai la indemana decat parfumul. :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Galeata cu apa este cea mai buna solutie. :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...