Sari la conținut

ma amuza,

Postări Recomandate

• Oras:cluj napoca
Postat

eu sunt mai badaran de felul meu... asa ca multa munca si sudoare, sper sa iti placa:)))

• Oras:depestetot
  • Oras:depestetot
Postat

Mai baieti nu suna bine... daca Ancuta aduca metrul sa nu faca apoi un Top al dimensiunilor....:)))))) io nu am nimic impotriva ....dar totusi....Ancuta transforma orice in marketing... nu Anca ? ;)

Voi ma faceti acum butoias. :laugh2  1,72 si 68 de kg. Bine bine.....cand mai vin la Cluj aduc metrul si cantarul. :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Desi nu o cunosc in realitate pe Sexy, analizand pozele va spun ca daca are 1,78 m, sigur are mai putin de 65 kilograme. Eu o cred cand spune ca are 60.

• Like 1
Postat

Io nu o cred...chiar daca este vegetariana...nu are mai putin de 65 .

ce vrei sa spui cu asta, ca nu pune carne in gura??? :no2  :no2  :no2  :blushing2  :blushing2  :blushing2 

• Like 2
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Cu inaltimea nu e asa complicata treaba. Iti iei ca reper propria intaltime (daca esti undeva in medie) si apoi faci socoteli.

Mie mi-e foarte usor sa apreciez cu exactitate inaltimile de pe plaja (1,72-1,80). Marja de eroare maxim 1 cm.

La un 1,65 sigur am marja de eroare de 2-3 centi.

• Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat

Oviii, nu ca ar conta in vreun fel dar Ancuta cu siguranta nu are 66-68 kile. Pentru mine este foarte simplu sa compar cu ce am acasa. Au cam aceeasi inaltime, la fizic sunt cam la fel, asta a mea se urca des pe cantar, ma mai uit si eu sa vad... rezultatul = cca. 60 kile +/- 1 kg. ;)

• Like 1
Postat

Oviii, nu ca ar conta in vreun fel dar Ancuta cu siguranta nu are 66-68 kile. Pentru mine este foarte simplu sa compar cu ce am acasa. Au cam aceeasi inaltime, la fizic sunt cam la fel, asta a mea se urca des pe cantar, ma mai uit si eu sa vad... rezultatul = cca. 60 kile +/- 1 kg. ;)

Io nu zic ca are 66-68 kg...ci sigur nu are 60 kg...deci...Ancuto...te asteptam cu cantarul la Cluj...io zic ca ai undeva la 64-65 kg .  :P

• Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble
Postat

60 pe muchie de cutit,Oviii. :laugh2 O sa iti demonstrez cand revin la Cluj. :hug1

Desi pana la urma nu asta conteaza.

Postat

Asa ramane atunci. Pe ce punem pariul? :D

Ancuto, daca vine vorba de-un pariu, ma bag si io si pe deasupra mai facem inca unul: Pui pariu ca pot sa imi ling ouale dimineata?!?

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Ancuto, daca vine vorba de-un pariu, ma bag si io si pe deasupra mai facem inca unul: Pui pariu ca pot sa imi ling ouale dimineata?!?

Si dupa masa de ce nu poti?  Nu te mai tin ... salele?

• Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare
Postat

de ce nu lasati fata sa-i pice bine masa festiva de paste??? :laugh2  :laugh2  :laugh2

puneti presiune..si nu e frumos

Postat

bai, voi masculii abtineti-va, provocarea e valabila doar in cazul femeilor

• Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

Si pe mine ma amuza;

Denisa : Aspect,8,fata regutza, Corp 9  1,70 inaltime, corp subtirel, sani micuti dar cu zvarcuri frumoase, Oral 9  Normal 9, GFE 10 , asta pt ca sa produs Clik-ul reciproc

Tu cu ce ai masurat fata, cala_torule :))))

PS- Nu te supara, doar am glumit de situatie

.Esti suparat ca noi  le masuram si le cantarim.:))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...