xoxolsd Reputație: -17 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 bine babo, mergte gasesc pe acolo sau ce ? asa faci rost de clienti ? =)) 1
emilcioran Reputație: 729 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Postat Noiembrie 9, 2019 bine babo, mergte gasesc pe acolo sau ce ? asa faci rost de clienti ? =))Ba Vasile, baga vacile-n grajd si nu te mai obraznici. 4
kiss_tv Reputație: 1742 Postat Noiembrie 12, 2019 Oras:strada Turnătorului Oras:strada Turnătorului Postat Noiembrie 12, 2019 au zis cativa clienti ca te futeai neprotejat, e adevarat ? :no2 7 1
kiss_tv Reputație: 1742 Postat Noiembrie 13, 2019 Oras:strada Turnătorului Oras:strada Turnătorului Postat Noiembrie 13, 2019 Orfanule cine este pizdadera asta pe care il vezi in toti userii de pe forum ? Numai la pula lui te gandesti 8 1
alexandra.mia Reputație: 540 Postat Noiembrie 16, 2019 Telefon: madalina.mm11 Oras:Kalamata Telefon: madalina.mm11 Oras:Kalamata Autor Postat Noiembrie 16, 2019 au zis cativa clienti ca te futeai neprotejat, e adevarat ? :no2din 6 intalniri, doar cativa au zis ? ma gandeam ca toti :))) Cu siguranta tu ai facut mai mult sex neprotejat la viata ta, si traiesti cu impresia ca asa ar face si femeile.
lexu90 Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2019 Postat Noiembrie 20, 2019 Uite adresa mea de facebook lexeu lex daca doresti sa vorbim si poate si mai mult!!!
xoxovip Reputație: -2 Postat Noiembrie 20, 2019 Postat Noiembrie 20, 2019 mio ? mai traiesti fa ? nu mai faci valuri ? am trecut pan iasi pe la vara ta iasmina dar cand am vazut-o m-am facut ca ploua si am trecut pe langa ea ... asta dupa multe discutii pa whatsapp
costi002 Reputație: 78 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:Outcall Oras:Outcall Postat Noiembrie 20, 2019 l-a banat pe nebun ? ziua si contul :pope
delusione Reputație: -291 Postat Decembrie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 14, 2019 Revin si eu cu intrebarea, revine mia? N am avut placerea sa o cunosc, dar mi as dorii acum :D
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Decembrie 15, 2019 Postat Decembrie 15, 2019 Revin si eu cu intrebarea, revine mia? N am avut placerea sa o cunosc, dar mi as dorii acum :D poate de pasti... sau e pe alte circuite, se pare ca la nr tel postat nu raspunde, si nici la mesaje. (of of promisiunile alea... ) io care deabia asteptam sa ma domine, sa imi spuna in fatza cum sunt o curva masculina si altele !!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum