Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Dragi colegi de breasla , am rasfoit anunturile si postarile voastre, sunt interesante si au un scop nobil,  voi incerca si eu sa contribui la clarificarea imginii asa incat sa primim ceea ce meritam , caci fie vb intre noi chiar meritam cate-va clipe de placere . Vb muschetarilor toti pentru unu unu pentru toti si fie ca fiecare futai nou sa fie mai bun decat cel vechi :boob  :slap2 

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png :D

bine v-am gasit

• Oras:pitesti
  • Oras:pitesti
Postat

salutare, ma bucur ca exista asa ceva,este util pentru toata lumea....

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Salut, sunt tibi, sunt nou pe aici. As vrea sa stiu mai multe detalii despre fete inainte de a merge in vizita.

Postat

Salut tuturor. Sunt adutzu si sunt aici pentru a afla cat mai multe despre fetele pe care le vizitam.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare,tovarasi de nebunii!

Acum ca am adunat multe informatii si impresii,le voi face cunoscute pentru toata lumea!

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Salut,

Sunt Alex din Galati. Am cont de ceva vreme dar acum am hotarat sa ma prezint.  :snap

• Oras:teleorman
  • Oras:teleorman
Postat

Salut si eu ,sunt un baietel spiritual si iubaret ,insa fara noroc in dragoste,sper sa gasesc aci sa nu pot sa duc ,sa recuperez timpu...caut nimfomana lacoma ,nesatula ,salbatica ...sa cad pe mina ei si gata !

In rest spor ,tuturor la iubit ,si insucces la urit!

Postat

Salutare tuturor - o idee buna conduce automat la multumiri (si din partea mea pentru acest forum).

Asadar, sa ne fie de bine tuturor(2).

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...