Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

Postat

Buna...sunt Loredana si sunt virgina, am 17 ani si sunt foarte timida. Tot citind pe aici am inceput sa-mi pun si eu intrebarea "a fi sau a nu fi" curva. Vad ca barbatii impart femeile in doua grupe: curve si proaste :dodgy:

Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Postat

Loredana, revii dupa ce faci 18 ani...

Vizitator nightcrawler441
Postat

Aloha la toata lumea ! :) Am intrat si eu pe forumul asta din intamplare, mi se pare foarte interesant, si sper sa incerc cateva fete de pe aici ;) Bafta all si numai bine !

Postat

'Neata! Sper sa ne auzim mai des de acum si mai sper ca informatiile sa fie obiective asa cum vor fi si toate recenziile mele.Cu maciuca inainte!

• Oras:aici.
  • Oras:aici.
Postat

Dragi mei, tin sa re-salut si eu comunitatea, implicit membri vechi cum ar fii: pisicuts, silvestr, theone etc . Bine v-am regasit si am revenit pe aceste meleaguri ( atat virtuale cat si legate de locatie ) cu promisiunea de recenzii cum v-am obisnuit . Va salut respectuos si bafta la futut .

Vizitator Orochi
Postat

Salutare si bine v-am gasit.Abia astept sa-mi aduc contributia la acest forum - un loc unde afli unde sa mergi la sigur.

Vizitator marinake
Postat

Va salut cu respect futaciosilor.Este cel mai tare sait,va doresc viata lunga si palose tari

Postat

Good evening to all mongers and member of such an excellen forum.I speak and understan Romaian good enough but not able to write correctly that is why I writr in English.Yıu can reply in Romanian.I stayed in Romania for 5 years between 1991 and 1996.I was working in a the company that imported Bonita Bananas to Romania after revolution. Some of you at the age of 40 and more may know me.I had excellent time in Bucharest then and I am very lucy that I will soon star to work in RomaniaI can say I ama an expert of LOS: Land of smiles:Thailand and skydiving.I will be happy to answer you quetion about Thailand or skydiving in USA Russia and Turkey.Thanks again for such and excellent forum.Best Regards

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Hello and welcome aboard losloc. Nice to have you here with us :)

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Bucuresti
Postat

Doamnelor si Domnilor bine v-am gasit.Multumiri si felicitari celor care se ocupa de buna functionare a acestui forum.Sper sa am, cat mai curand, inspiratia si nu in ultimul rand curajul :shy: de a posta prima recenzie.Va doresc toate cele bune si foarte bune.

• Administrator
Postat

bine te-am gasit pe forum luca :Dmultumim pt aprecieri:hi3

Postat

Salutare tuturor! Urmaresc de multa vreme forumul si nu prea am avut timp sa postez! Am si eu cateva relatari si voi incerca sa impartasesc din experientele mele.Pana atunci spor la dameze!

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

sunt putintel mai vechi pe aci dar am fost luat pe sus de la inceput cu un warning si m-am temut ca imi blocheaza contul :(((

• Like 1
Postat

Bună tuturor, am 19 anişori şi sunt nou în acest domeniu. Sper să ne înţelegem bine şi să învăţăm cât mai multe unul de la altul.

• Administrator
Reputație: 114438
Postat

Bună tuturor, am 19 anişori şi sunt nou în acest domeniu. Sper să ne înţelegem bine şi să învăţăm cât mai multe unul de la altul.

:hi3 bine te-am gasit pe forum. sper sa iti fie de folos

Vizitator mertec
Postat

Daca tot am intrat aici salut si pe toti si va multumesc pentru acest forum util, am gasit forumul si sunt inscris de cateva zile dar deja am inceput sa vizitez fetiscanele de aici .

• Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Postat

Salut si bine ai venit printre noi mertec!

Te rog inainte sa postezi prea mult, citeste regulamentul, e in semnatura mea un link! E musai...ca sa fim prieteni pe viitor :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...