Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Salutare. Eu sunt Marius si sunt pentru prima oara la fetite. Abea astept sa vad cat de autentice sunt review'urile voastre si sa contribui si eu la ele pentru a mentine comunitatea la zi :)

Postat

Ofer momente tandre si pasionale la tine,la mine sau la hotel doamnelor si domnișoarelor(18-50) dornice de distractie si relaxare. Sunt un baiat foarte îngrijit si discret . Astep sa ma contactați pentru mai multe detalii,raspund doar la sms pentru inceput.(0769647802

Bucuresti

172m

Ochi caprui

70kg

Postat

Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum ! :D

Buna,Pisicutz,vreau sa fiu onest si sa admit ca n-am vizitat nici o fetiza profesionista in Romania.Calatoresc mult,locurile mele preferate de mers la "joc" sunt Saint Marteen si Curacao,insule sub influenta olandeza,unde sexul remunerat este legal si controlat.Cele mai multe sunt din Columbia,Venezuela si Republica Dominicana,dar toate curate,traiesc in resorturile respective si au vizita medicala o data pe saptamana,cabinetul medical fiind in aceeasi locatie.Ar trebui sa ne gandim si noi la asa o afacere organizata,de indata ce prostitutia va deveni oficial legala si controlata.Bla bla bla,vorbesc prea mult..

• Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat

Bunã! Sunt nouã pe aici şi sper sã mã distrez alãturi ne nişte persoane super! Vã pup !

post-250448-0-54680400-1511771296.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...