Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png :D

salut!

bine te-am gasit

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut! Bine v-am gasit! Va citesc de multa vreme dar nu am postat nimic pentru ca nu a fost cazul... Va promit ca o voi face cat de curand.

• Oras:timisoara
Postat

buna sunt ubick din arad si vreau sa vad care e miscarea pe aici

Postat

Salut. am auzit numai de bine despre forumul acesta si doresc sa vad ce se misca pe aici

• Oras:bucuresti militari
  • Oras:bucuresti militari
Postat

salut sunt George sunt nou in comunitate.   cel mai tare forum   RE5PECT moderatorilor

• Telefon: jhonny23_jhonny23
  • Oras:buzau
Postat

salut sunt din constanta...acum am venit la frati mein buzau(mam despartit de nevasta......neam luat o pauza de la casnicie) maine am intentia sa ies prin oras si poate scap si eu pe la vreo fata sa ma faca sa ma relaxes asa vreo ora.....care poate sa imi dea si mie niste informatii despre vreo fata serioasa si binenteles curata

Postat

poate sa imi zica si mie de vreo fata in buzau ca maine vreu sa uit pt vreo ora de toate grijile si nevoile

Postat

Hello there,

Gogu sunt...Pintenog...un batran futacios...still rockin'. Ma bucur ca sa va gasesc / regasesc intr-un loc virtual care indeamna in primul rand la "pierzanie"...dulce pierzanie  :laugh2 .

Keep goin' all of you!

Postat

Cine a venit cu ideea infiintarii acestui site din punctul meu de vedere e un geniu. Probabil asta reprezinta solutia pentru a ne putea ajuta intre noi avand toti acelasi scop: sexul. Felicitari si ma bucur ca ma aflu pe aici!

Postat

hai noroc,

bine v-am gasit

Postat

Salut si bine v-am gasit, ma bucur sa gasesc in cele din urma un loc unde noi baieti putem sa schimbam opinii si pareri despre cum sa ne mai distram/relaxam.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...