Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

Bună, numele meu este Darius, sunt din Cluj, am 20 de ani și 1.90 înălțime. Despre mine pot să spun că sunt o persoană foarte open-minded, inteligent, carismatic, cu simțul umorului bine dezvoltat, energic, stilat, manierat și bine educat. Printre pasiunile mele se numără și masajul pe care îl practic de câte ori am ocazia.

Ofer o companie plăcută doamnelor și domnișoarelor în căutare de un partener pentru evenimente sau de relaxare.

Dacă dorești să mă cunoști, îți stau la dispoziție.

Link spre comentariu

Bună, numele meu este Darius, sunt din Cluj, am 25 de ani și 1.85 înălțime. Despre mine pot să spun că sunt o persoană foarte open-minded, inteligent, carismatic, cu simțul umorului bine dezvoltat, energic, stilat, manierat și bine educat. Printre pasiunile mele se numără și masajul pe care îl practic de câte ori am ocazia.
Ofer o companie plăcută doamnelor și domnișoarelor în căutare de un partener pentru evenimente sau de relaxare.
Dacă dorești să mă cunoști, îți stau la dispoziție.

doresc o relatie de prietenie,discreta,de lunga durata cu o femeie matura, c, divortata, singura, din Cluj Napoca apelati:0733608428 o sa va contactez eu imi plac domnisoarele doamnele plinute si in vastra

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...