condruzionut88 Reputație: 0 Postat Mai 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 1, 2018 Salutare! Sunt nou pe aici si as dori sa aflu mai multe despre ce se întâmplă pe forum
wetpussys Reputație: 0 Postat Mai 1, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 1, 2018 No servus bine v-am găsit.
brunetika sexy rebeca Reputație: 0 Postat Mai 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bacau Telefon: [email protected] Oras:Bacau Postat Mai 2, 2018 Buna sunt noua pe sait cine ma poate ajuta si pe mine cum sa postez
radagast Reputație: 14 Postat Mai 2, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 2, 2018 Va salut cu drag :bow Multa stima si mult respect celor care au facut si celor care intretin acest site.
petrepc Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 Vă salut; bine v-am găsit! Va mulțumesc pentru accept!
painicacurosii Reputație: 4 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 AM fost convocat aici, fara consintamantul meu, care-i baiul?
emiliano12 Reputație: 3 Postat Mai 4, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 4, 2018 Va salut dragi colegi si bine v-am gasit!
marian88d Reputație: 7 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 Sunt Marian si am gasit un site foarte tare. Astept multe pasarici.....
andreev Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Salut, simpatic și cosmopolit forum! Doamne ajută, vânt la pupa!
memnis Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Salut. Prima mea zi. Sper sa gasesc ceva din oradea ce vine la domiciliu. Ceva recomandari? Bruneta de preferat...😎
venitres Reputație: 88 Postat Mai 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2018 SalutSunt nou pe forum, dar relativ vechi in bransa. Adica mergeam mai demult la fete, pe vremea cand activau Fetitele Dulci, Cristina Hyperion... Dupa o vreme de activitate de acest gen destul de intensa, m-am cam plictisit (da, se poate si asta) si o perioada am stat deoparte de ceea ce inseamna sexul platit.Dar cum naravul prost niciodata nu dispare, revin sa vad ce mai este interesant pe piata, si in curand voi aduce si primele recenzii.Ca sa nu uit ce era mai important - bine v-am gasit! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum