iceman988 Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2018 Salut sunt iceman si ma bucur sa fiu aici cu voi pe cel mai uit site
mushu1984 Reputație: 19 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 1, 2018 Salut, sunt din Constanța, va mulțumesc pentru ajutorul oferit.
snopdog1 Reputație: -7 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum ! :D Esti pisicutz si sa imi sugi pula cu banarile tale, fututi mormantu matii... crezi ca blochezi ceva in mod real? Baga mi as pula in ma ta de prost ce esti, slobozi m as pe ma ta... ai intereseze la curvele alea 3 de care incerc sa i feresc pe baietii de aici? Ai, normal ca ai, fututi mortii matii... Crezi ca nu pot face nshpe mii de adrese si conturi aici? Daca asta crezi, esti prost de puti, pisa m as pe ma ta de centurista ce e, te a facut din laba de caine maidanez!Muie ma handicapTule. Baneaza ma si pe contu asta, lua ti as mortii la pula.
930930 Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Oras:here now Oras:here now Postat Iulie 2, 2018 Hai Salutare!
snopdog1 Reputație: -7 Postat Iulie 2, 2018 Postat Iulie 2, 2018 Esti pisicutz si sa imi sugi pula cu banarile tale, fututi mormantu matii... crezi ca blochezi ceva in mod real? Baga mi as pula in ma ta de prost ce esti, slobozi m as pe ma ta... ai intereseze la curvele alea 3 de care incerc sa i feresc pe baietii de aici? Ai, normal ca ai, fututi mortii matii... Crezi ca nu pot face nshpe mii de adrese si conturi aici? Daca asta crezi, esti prost de puti, pisa m as pe ma ta de centurista ce e, te a facut din laba de caine maidanez!Muie ma handicapTule. Baneaza ma si pe contu asta, lua ti as mortii la pula.O noua zi, o noua muie lu ma sa lu pisicutz, baga mi as pula in mortii lui, homisexual ratat ce e!Baneaza ma, miorlau, fututi pe ma ta in cur!
930930 Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Oras:here now Oras:here now Postat Iulie 2, 2018 homisexual When you and your homie are doing some low-key gay shit, but y'all are homies, so it's all good in the hood. Me and my homie were cold, so we had to partake in some homisexual activity.
snopdog1 Reputație: -7 Postat Iulie 2, 2018 Postat Iulie 2, 2018 Pisicuts, muie ma, fututi mortii matii! Baneaza ma, fututi lumina matii
oldbasterd Reputație: 7 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Iulie 2, 2018 Multe de spus... Dar nu se poate... Site util :)
daidincur12 Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Postat Iulie 2, 2018 Salut fraților ceva și pentru un nou venit
renglota69 Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Postat Iulie 3, 2018 Salut si bine v-am gasit pe acest forum. Sper sa gasesesc experiente frumoase cu ajutorul vostru.
wolfgangbang Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Postat Iulie 3, 2018 Salu-tare! Sunt din zona HR-BV si ma intereseaza tot ce misca pe aici :rax2
secretpenis Reputație: 185 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 3, 2018 Salut salut sunt un vechi membru..dar cu cont nou. Va salut futaciosi
ursflocos Reputație: 155 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 3, 2018 Salut
radumrx Reputație: 1 Postat Iulie 3, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bacau Telefon: [email protected] Oras:Bacau Postat Iulie 3, 2018 Salut
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum