piemontezu Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2013 Imi plac curvele, sunt perfecte. Problema lor sunt pestii. Link spre comentariu
bit3angle Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 4, 2013 Salut ! Link spre comentariu
elles Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2013 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iulie 5, 2013 salutare dragi compatrioti Link spre comentariu
narcisx Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 5, 2013 Salut tata, eu sunt narcis si e tare rau siteu va salut Link spre comentariu
mario2010 Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 5, 2013 saluut Link spre comentariu
rogue12 Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2013 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Iulie 5, 2013 Va salut! Link spre comentariu
salvador dali Reputație: 3 Postat Iulie 5, 2013 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Partajează Postat Iulie 5, 2013 Salut,bine v-am gasit. Cel mai placut forum de pe net. Va promit recenzii utile. Nu uitati, viata este ,,aspiratie, respiratie si expiratie". Link spre comentariu
domncautadoamna Reputație: 2 Postat Iulie 5, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 5, 2013 salutare confrati, este super tare forumul si de MUUULT AJUTOR. Link spre comentariu
elconte_77 Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 5, 2013 Salut la toti frati!! Link spre comentariu
bastion Reputație: 117 Postat Iulie 5, 2013 Oras:West City Limits Oras:West City Limits Partajează Postat Iulie 5, 2013 Bine v-am gasit. Interesant forum. Link spre comentariu
pufuletz Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 5, 2013 Bine v-am gasit! Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Iulie 5, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 5, 2013 Buna Ziua! Acum 3 saptamani m-am apucat si eu de aceasta "meserie" , totul a fost ok 5 zile, am facut o pauza din motive personale... Si din pacate am pierdut cartela de telefon . Se poate sa-mi iau alt nr si sa-mi pun aceleasi poze? Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Daca este ok sau nu ! Multumesc mult ! Link spre comentariu
maxxx80 Reputație: 233 Postat Iulie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Partajează Postat Iulie 5, 2013 cu siguranta se poate . daca ai deja cont aici cred ca e inutila crearea altui cont. de ajuns sa spui ca ti-ai schimbat nr Link spre comentariu
robben Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat Iulie 5, 2013 va salut, Iulian... Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Iulie 5, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 5, 2013 Am inteles... Iti multumesc frumos Maxxx80 Link spre comentariu
metaxa365 Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2013 Oras:brasov Oras:brasov Partajează Postat Iulie 5, 2013 Va salut pe toti ! E prima incercare pe care o fac pe acest forum sper sa nu fiu dezamagit:D Link spre comentariu
eusiatat69 Reputație: 72 Postat Iulie 5, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 5, 2013 Va salut fratilor! Va urmaresc de ceva vreme fara a ma fi logat, dar a venit ziua in care am zis ca asa nu se mai poate si m-am alaturat comunitatii voastre:). Va doresc toate cele bune si....traiti-va viata!!! Link spre comentariu
just`me Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 5, 2013 Salut tuturor, sper sa putem impartasi cat mai multe experiente impreuna Link spre comentariu
ionicheck Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2013 Oras:bv Oras:bv Partajează Postat Iulie 6, 2013 salutare tuturor..imi plac curvele , mai ales cele tinere si foarte tinere ( 18-19)...daca se imbraca cum trebuie ( ciorapi de dantela cu portjartiere ) Link spre comentariu
ionicheck Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2013 Oras:bv Oras:bv Partajează Postat Iulie 6, 2013 ps. imi plac si curvele mature ( 25-50) daca arata bine .... Link spre comentariu
bookagent Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 6, 2013 Salutare "nimfomanilor". Pe principiul "Vrei castraveti ... du-te la piata" am ajuns sa ma alatur acestei comunitati. Curvarilor de breasla le multumesc pentru impartasirea experientelor la libera noastra dispozitie... Scopul meu e de a descoperi doamne si domnisoare sociabile pentru colaborare de lunga durata.Va salut si va respect.O zi buna Link spre comentariu
Scratone Reputație: 37 Postat Iulie 6, 2013 Oras:earth Oras:earth Partajează Postat Iulie 6, 2013 Salut again comunitatea. Link spre comentariu
bibicu' Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2013 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Iulie 6, 2013 Va salut. Un forum excelent! Foarte bine conceput si intretinut. Ma bucur ca v-am gasit! Link spre comentariu
john parlor Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat Iulie 6, 2013 salutare sunt johny sunt nou pe aici dar deja imi place ce vad sper sa discutam .hy all Link spre comentariu
john parlor Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat Iulie 6, 2013 eu sunt din iasi daca stiti ceva de ciocanit din iasi dati mi si mie ceva linkuri va rog Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum