futake Reputație: 0 Postat August 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2013 Dragi colegi de breasla , am rasfoit anunturile si postarile voastre, sunt interesante si au un scop nobil, voi incerca si eu sa contribui la clarificarea imginii asa incat sa primim ceea ce meritam , caci fie vb intre noi chiar meritam cate-va clipe de placere . Vb muschetarilor toti pentru unu unu pentru toti si fie ca fiecare futai nou sa fie mai bun decat cel vechi Link spre comentariu
dornic71 Reputație: 0 Postat August 8, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat August 8, 2013 Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png bine v-am gasit Link spre comentariu
scania11 Reputație: 0 Postat August 8, 2013 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat August 8, 2013 salutare, ma bucur ca exista asa ceva,este util pentru toata lumea.... Link spre comentariu
calexa Reputație: 0 Postat August 8, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 8, 2013 hello lume . constanta here Link spre comentariu
ai32 Reputație: 33 Postat August 9, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2013 Salutare. Bine v-am gasit Link spre comentariu
jerryco Reputație: 0 Postat August 9, 2013 Oras:Geneva Oras:Geneva Partajează Postat August 9, 2013 Bine v-am gasit domnilor! Link spre comentariu
vasea27 Reputație: 30 Postat August 9, 2013 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat August 9, 2013 Salut baieti!!! Link spre comentariu
supertibi Reputație: 0 Postat August 9, 2013 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat August 9, 2013 Salut, sunt tibi, sunt nou pe aici. As vrea sa stiu mai multe detalii despre fete inainte de a merge in vizita. Link spre comentariu
gavroche Reputație: 0 Postat August 9, 2013 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat August 9, 2013 salut tuturor....si spor Link spre comentariu
adutzu Reputație: 0 Postat August 9, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2013 Salut tuturor. Sunt adutzu si sunt aici pentru a afla cat mai multe despre fetele pe care le vizitam. Link spre comentariu
samsmith Reputație: 35 Postat August 9, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 9, 2013 Salutare,tovarasi de nebunii! Acum ca am adunat multe informatii si impresii,le voi face cunoscute pentru toata lumea! Link spre comentariu
ptbl Reputație: 7 Postat August 9, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat August 9, 2013 Salut, Sunt Alex din Galati. Am cont de ceva vreme dar acum am hotarat sa ma prezint. Link spre comentariu
helfgot Reputație: 0 Postat August 9, 2013 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat August 9, 2013 Salut si bine ai venit Link spre comentariu
aurel88 Reputație: 0 Postat August 10, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 10, 2013 hellloooooo i love pussy Link spre comentariu
7aptexxx Reputație: 0 Postat August 10, 2013 Oras:teleorman Oras:teleorman Partajează Postat August 10, 2013 Salut si eu ,sunt un baietel spiritual si iubaret ,insa fara noroc in dragoste,sper sa gasesc aci sa nu pot sa duc ,sa recuperez timpu...caut nimfomana lacoma ,nesatula ,salbatica ...sa cad pe mina ei si gata ! In rest spor ,tuturor la iubit ,si insucces la urit! Link spre comentariu
lunetistul_33 Reputație: 0 Postat August 10, 2013 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat August 10, 2013 salut pe toata lumea , sunt lunetistul si va felicit pentru cel mai util forum Link spre comentariu
Nelu76 tata lu Jerry Reputație: 0 Postat August 10, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 10, 2013 Am revenit in viteza va fost dor de mine? Link spre comentariu
maxxx80' Reputație: 221 Postat August 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:dincolo Telefon: [email protected] Oras:dincolo Partajează Postat August 10, 2013 bine ai revenit nellule. mie sincer da..............salutare Link spre comentariu
SOFI~STRICATU`` Reputație: 0 Postat August 10, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Partajează Postat August 10, 2013 bine ai revenit nellule. mie sincer da..............salutareVezi ca e fi-su jery atentie la neatentie Link spre comentariu
maxxx80' Reputație: 221 Postat August 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:dincolo Telefon: [email protected] Oras:dincolo Partajează Postat August 10, 2013 eram convins.......... nellu nu folosea emoticoane Link spre comentariu
Nelu76 tata lu Jerry Reputație: 0 Postat August 10, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 10, 2013 Vezi ca e fi-su jery atentie la neatentie data asta gresesti este tata lui Jerryca.... Link spre comentariu
SOFI~STRICATU`` Reputație: 0 Postat August 10, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Partajează Postat August 10, 2013 jeryca,bine ai revenit nene.....pt tine sunt aici per sempre zi de zi,noapte de noapte Link spre comentariu
sahlaregelealb Reputație: 0 Postat August 10, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2013 Salutare tuturor - o idee buna conduce automat la multumiri (si din partea mea pentru acest forum).Asadar, sa ne fie de bine tuturor(2). Link spre comentariu
Nelu76 tata lu Jerry Reputație: 0 Postat August 10, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 10, 2013 Vezi ca e fi-su jery atentie la neatentie ai dubii fratele meu?asteapta vine si jerryca...e pe drum Link spre comentariu
SOFI~STRICATU`` Reputație: 0 Postat August 10, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Partajează Postat August 10, 2013 ai dubii fratele meu?asteapta vine si jerryca...e pe drum sunt aici fratili meu...cu sampaniile in frapiera deja Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum