Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

Vizitator adonixxx
Reputație: 0
Postat

Salutare, bine (că) v-am găsit! Cât de curând sper să-mi aduc şi eu aportul cu recenzii, deocamdată sunt la faza de documentare.

Pule tari!

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut pentru toata lumea ...fete frumoase din colectia BPT ( biblioteca pentru toti:) )...foarte interesant, felicitari desi modelul este copiat din vest ( doar preturile si '' cartile'' difera)

Postat

Salutare tuturor ! Care dintre voi poate furniza relatii despre Alina, 0724753625.? Are hogeacul pe la Morarilor cu Basarabia, blocul de garsoniere din spatele spalatoriei auto.

Postat

Salutare tuturor!

Dupa nenumarate utilizari ale celor expuse de distinsii membri ai acestui forum m-am hotarat sa ma alatur voua ... cei ce ati trudit din greu pentru a culege toate informatiile astea.

Despre mine ce pot spune ... mare iubitor al sexului de calitate. Pot spune ca am o experienta destul de bogata in ce priveste fetitele de prin Bucuresti (foste si actuale) si sper sa-mi folosesc cunostintele in interesul tuturor curvarilor. Obiectivitatea ma caracterizeaza. 

Acestea fiind spuse, vedere pe catare tuturor si la cat mai multe "descarcari"

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...