Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Stiu ca nu aici trebuia sa postez, dar altundeva nu stiu unde... Ce inseamna OP, ON si restul prescurtarilor ???Ca am citit o gramada de recinzii si nu intelegeam chiar totul, op=oral protejat, ok, am facut asocierea...dar...cim, com, etc...habar nu am. O traducere daca s' ar putea ar fi bine venita pt o initiere. Bafta domnilor si damelor :*

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

salut, vine iarna la mare, asa ca trebuie sa cautam suflete si camere calde , pana la vara. Asa ca ,dragi prieteni de ciocane de la mare, sa ne vorbim si sa ne simtim bine. Bafta

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

felicitari celor care au initiat acest website. o initiativa laudabila.....salutari si fetelor dezinhibate care au inteles ce inseamna sa fie profesioniste :P

va doresc tuturor cat mai multe orgasme :P

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

salut la toata lumea ! f tare forumul ,sper sa gasim fete cat mai tari :P

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Salutari domnilor, ma bucur sa impartasim placeri comune, salutari doamnelor si domnisoarelor, va multumesc ca existati in viata noastra si mereu ne primiti cu zambetul pe buze! Eu sunt un banatean ce este la un pas de trecerea la prefixul de Romania +40, o prezenta discreta atat pe site cat si in viata de zi cu zi, cu multumiri tuturor ce au o contributie la mentinerea acestui forum!

• Oras:[][][][][][]
  • Oras:[][][][][][]
Postat

bine VAM gasit dragilor si dragelor 

eu sunt  manelistul si imi PLACE manelele   

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...