Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am intrat si eu pe forum sa ma documentez in domeniu...newbie

• Oras:BC
  • Oras:BC
Postat

Salutare la toti membrii. Sunt uimit sa constat ca in Bacau sunt cam putine oferte...

• Oras:ramnicu valcea
  • Oras:ramnicu valcea
Postat

buna !  sunt un baiat de 29 ani din rm. valcea si adesea obisnuiesc sa probez cam tot ce apare nou in oras ... cu ocazia asta am intalnit 2 brunete bestiale ...alina si renata ele sunt si foarte bune prietene in acelasi timp...fantezia mea a fost sa imi petrec noaptea de mos niculae intre 2 fete frumoase cu care sa ma simt ca in rai...si adevarul adevarat a fost k alt cadou mai frumos nu puteam primi : alina face un sex oral exceptional iar renata are toate calitatile care ii trebuiesc unei femei mai ales in pat ..daca treceti prin oras si sunteti interesati le puteti contacta la numarul de tel ...0766947886 pretul difera in functie de timp si de buna dispozitie a lor dar cu siguranta nu o sa regretati !!! 

• Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

A fi "'curvar'' nu e o meserie ci o ''datorie''.... si la cat mai multe cunostinte :boob

• Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

neata.picat din curiozitate caci de unde sunt eu miscarea e slaba poate aici sa gasesc ceva informatii.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna ziua confratilor si consorelor,

Eu sunt artistu', un student intarziat al vietii. Am dat peste forumul vostru din intamplare si am inceput sa-l citesc cu o minte bolnava, plina de clisee pe care le-am adunat de-a lungul anilor despre lumea cautatorilor de placeri. Dupa doua zile de citit povesti (cum e cea a lui George) si descrieri (chiar artistice uneori) am inceput sa vad altfel biosistemul asta. Si ma bucur ca aici exista o comunitate care se respecta si se ajuta. Va multumesc ca m-ati ajutat sa-mi schimb parerea despre obscura lume a sexului platit, intr-un mod pozitiv. O zi buna!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...