Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:Alba
  • Oras:Alba
Postat

Salutare! Felicitari pentru forum si sper sa beneficiez, macar intr-o mica masura, de multitudinea informatiilor postate aici. Spor la treaba!

• Oras:Bucuresti
Postat

buna tuturor,

am auzit de la cativa buni prieteni ca acesta este un loc serios, plin cu bunatati. asa ca am zis sa intru si eu in randul lumii :)

sa auzim numai de bune!

maham

• Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

buna ziua sunteti cei mai tari, ca este bine sa stii dinainte cate ceva despre aceste persoane, ciaoopost-106029-0-75331500-1389635279_thumb.jpg

Postat

Salutare tuturor, pentru inceput o sa spun doar ca ma bucur ca am gasit acest forum deoarece trebuie sa recunosc ca este unul dintre cele mai bine puse la punct si...chiar unu dintre cele mai utile.

• Oras:valcea
  • Oras:valcea
Postat

Salut.Bine v am gasit in primul rand si multumesc ca m ati acceptat in comunitate.Hai la vanatoare de........placeri venale

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png :D

sunt interesat de fetele de pe aici si vreau sa fiu informat daca o sa ma hotarasc sa merg la ele

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png :D

Buna ziua,

Sunt TaranulRoman69, pozitia preferata o luati din nume :D

Bine v-am gasit stimabililor ...

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Buna tuturor.....frumos loc pentru delectare.....o sa il folosesc des avand in vedere ca tot timpul sunt pe drumuri....multumesc celor care au realizat acest site.

Ciaooo

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare.Sunt un proaspat divortat si vreau sa reintru in viata !Sper ca indrumarile voastre sa fie reale si proaspete !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...