Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Servus dragilor !

Nu am mare lucru de spus despre mine.

Sunt un tip enervant de normal, cu o casatorie fericita, dar ca si unii dintre noi, mai merg din cand in cand la curve.

Problema pe care am constatat-o a fost ca marea lor majoritate folosesc poze false, iar comportamentul lasa mult de dorit.

Au fost rare cazurile cand am fost multumit de serviciile oferite, si va rog sa ma credeti ca nu solicit cine stie ce. Impresia a fost ca vor doar sa ia banii si sa te scoata cat mai repede pe usa. 

Cu ajutorul tuturor celor de pe acest forum, mai aflam cine si cum joaca, care merita si care nu.

Va multumesc !

Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Buna !! Esti stresat? vrei placere?pasiune? o noapte de neuitat? ai gasit ce ai cautat. sunama si nu vei regreta. 0746620320

Ofer servicii la mine in locatie, ma si deplasez. Nu raspund la nr necunoscute

- Oral + normal + anal (Protejat, 1 numar) -  250 leipost-105443-0-31840700-1390334743_thumb.jpg

- Pentru Oral neprotejat + 50 lei

- Oral + normal + anal (protejat,1 ora) 350 lei

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png :D

Sunt Lupino, si bine v-am gasit! :D desi am de ceva timp cont, nu prea am timp sa intru, dar promit sa revin cu recenzii cat de curand...

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salut, sunt Gica, recent detasat in Constanta cu munca si m-am gandit sa ma inscriu pe site la voi sa vad cum e si cu distractia p-aci si la randul meu sa contribui sa distractia altora.

Sanatate si numa' bine!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...