toteusunt Reputație: 19 Postat Ianuarie 22, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 22, 2013 Salutari calduroase din partea mea atat moderatorilor cat si membrilor acestui sit.Sunt ucenic in ceea ce tine de aceste relatii dar cum am ceva nou, real si care nu a mai fost scris sau mentionat aici, o voi face cu cea mai mare placere.
Vizitator jee Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2013 Postat Ianuarie 23, 2013 sa ma cac pe pagina voastra Bine ai venit si la revedere! Nu toleram un astfel de comportament!!
rocky11 Reputație: 25 Postat Ianuarie 23, 2013 Oras:wels,austria Oras:wels,austria Postat Ianuarie 23, 2013 tuturor multe salutari-sunt cornel din cluj-stabilit in wels,austria.Un forum plin de informatii utile cel putin pt mine si banuiesc ca si pentru toti cei care fac acest forum sa existe.Din pacate am avut un alt cont facut recent-rocky10-care din motive necunoscute nu-l mai pot activa.
yaneva Reputație: -10 Postat Ianuarie 23, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 23, 2013 Buna tuturor sunt yaneva si am intrat aici pentru a clarifica treaba cu o rivala de a mea care se da drept client si imi face rau
Administrator pisicuts Reputație: 114412 Postat Ianuarie 23, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Ianuarie 23, 2013 bine ati venit pe forum domnilor si doamnelor:Wave
bbobbdylan Reputație: -1 Postat Ianuarie 23, 2013 Oras:buzau Oras:buzau Postat Ianuarie 23, 2013 Salutare tuturor!!!!!!
Vizitator spartanus Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2013 Postat Ianuarie 23, 2013 cu respect domnilor sint de-a dreptul dar de-a dreptul entuziast ca am fost aacceptat in aceasta comunitate de-a dreptul selecta de futaciosi veritabili ce sa va spun despre mine? roker inrait, maratonist montan inrait si iubesc la nebunie alpinismul de altitudine dar, dar dar intotdeauna pe primul loc am pus pizda si linsul ei la greu si in nestire ma bucur ca de acum incolo am posibilitatea sa discut cu oameni puternici si lipsiti de inhibitii cu respect si deosebita admiratie al dumnv nou membru SPARTANU
senzual_dating Reputație: -6 Postat Ianuarie 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca.. Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca.. Postat Ianuarie 23, 2013 Buna tuturor si este foarte ok acest sait aici se poate afla multe chesti interesante...Ami pare bine sa va cunosc pe toti si curtiozitatea ma inpins sami fac un cont si eu aici..Multumesc ptr acept la acest sait de discuti..
ochiuverde Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2013 Salutare la toata lumea. Sunt nou pe aici . Intr-adevar o treaba uitila cu forumul asta. In felul asta evitam toate tepele existente pe piata.
christina muresan Reputație: 1 Postat Ianuarie 23, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Ianuarie 23, 2013 salutare la toata lumea christina sunt,,,,,
jean32 Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:braila Telefon: [email protected] Oras:braila Postat Ianuarie 23, 2013 buna seara domnilor!
otzelll-34 Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2013 Oras:oradea Oras:oradea Postat Ianuarie 23, 2013 hai noroc si la cat de multe femei.....)
Administrator pisicuts Reputație: 114412 Postat Ianuarie 23, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Ianuarie 23, 2013 bun venit pe forum
handball Reputație: 17 Postat Ianuarie 23, 2013 Oras:alba Oras:alba Postat Ianuarie 23, 2013 sunt sa zicem handball( si nu de la ball's) si imi place sa f.tam gasit intamplator acest sait , si il consider de o mare utilitatenu am experiente de povestit , dar cand vor fi , cu siguranta o sa le impartasesc !
yoghisy Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 23, 2013 hi all
antecume Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2013 Bine v-am gasit...foarte educativ site-ul
fane_tendon Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2013 Postat Ianuarie 23, 2013 Salut si bine v-am gasit pe forumul asta foarte util
dany_heart Reputație: 20 Postat Ianuarie 24, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 24, 2013 salutare tuturor.ma bucur nespus ca am gasit forum acesta, si sper ca in curand sa pot posta si ceva recenzii...(bineinteles tot datorita lui). calatoresc destul de mult astfel incat forumul este foarte folositor.
alexyz Reputație: 2 Postat Ianuarie 24, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2013 Bine v-am gasit! Extrem de util forum-ul; sper sz fiu si eu util comunitatii in curand! Sent from my iPhone using Tapatalk
alexxx23yo Reputație: 1 Postat Ianuarie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2013 Saut si fir intins.
bryan Reputație: 73 Postat Ianuarie 24, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2013 Buna , ma alatur si eu comunitatii , sa futem cat mai multe pizde bune
alex913 Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2013 salutare tuturor!!!!
polonezu Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2013 Oras:Europa Oras:Europa Postat Ianuarie 24, 2013 Bine v am gasit !Multumesc din inima antefutacoisilor mei pentru ca au irosit timp si bani pentru ca noi sa putem evita tepele §Respecte !!!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum