Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Salutari calduroase din partea mea atat moderatorilor cat si membrilor acestui sit.

Sunt ucenic in ceea ce tine de aceste relatii dar cum am ceva nou, real si care nu a mai fost scris sau mentionat aici, o voi face cu cea mai mare placere.

Vizitator jee
Reputație: 0
Postat

sa ma cac pe pagina voastra

Bine ai venit si la revedere! Nu toleram un astfel de comportament!!

Vizitator jee
Postat

poate gasiti solutia

• Oras:wels,austria
  • Oras:wels,austria
Postat

tuturor multe salutari-sunt cornel din cluj-stabilit in wels,austria.Un forum plin de informatii utile cel putin pt mine si banuiesc ca si pentru toti cei care fac acest forum sa existe.Din pacate am avut un alt cont facut recent-rocky10-care din motive necunoscute nu-l mai pot activa.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna tuturor sunt yaneva si am intrat aici pentru a clarifica treaba cu o rivala de a mea care se da drept client si imi face rau

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

bine ati venit pe forum domnilor si doamnelor
:Wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator spartanus
Postat

cu respect domnilor sint de-a dreptul dar de-a dreptul entuziast ca am fost aacceptat in aceasta comunitate de-a dreptul selecta de futaciosi veritabili ce sa va spun despre mine? roker inrait, maratonist montan inrait si iubesc la nebunie alpinismul de altitudine dar, dar dar intotdeauna pe primul loc am pus pizda si linsul ei la greu si in nestire ma bucur ca de acum incolo am posibilitatea sa discut cu oameni puternici si lipsiti de inhibitii cu respect si deosebita admiratie al dumnv nou membru SPARTANU

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare la toata lumea. Sunt nou pe aici :). Intr-adevar o treaba uitila cu forumul asta. In felul asta evitam toate tepele existente pe piata.

• Oras:alba
  • Oras:alba
Postat

sunt sa zicem handball( si nu de la ball's) si imi place sa f.t

am gasit intamplator acest sait , si il consider de o mare utilitate

nu am experiente de povestit , dar cand vor fi , cu siguranta o sa le impartasesc !

Postat

salutare tuturor.ma bucur nespus ca am gasit forum acesta, si sper ca in curand sa pot posta si ceva recenzii...(bineinteles tot datorita lui). calatoresc destul de mult astfel incat forumul este foarte folositor.

Postat

Bine v-am gasit! Extrem de util forum-ul; sper sz fiu si eu util comunitatii in curand!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Postat

Buna , ma alatur si eu comunitatii , sa futem cat mai multe pizde bune

• Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Bine  v am gasit !

Multumesc din inima antefutacoisilor mei pentru ca au irosit timp si bani pentru ca noi sa putem evita tepele §

Respecte !!!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...