Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

stie cineva ceva de salonul din tatarasi ?cum se prezinta fetele si ce presteaza?ajung vineri in iasi si as vrea sa merg pana acolo si daca poate sa mi zica cineva ceva sa nu am surprize.Cu stima

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare tuturor. O idee excelenta acest forum. Faptul ca te poti informa inainte este fantastic, mai ales pentru incepatorii acestui sport :)

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

:rockettes-1Buna ziua, bine v-am gasit si sper la o colaborare cat mai buna cu toti, mai ales colegii din Cluj

• Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png  imi pare bine sa va gasesc!

Postat

Desi nu sunt nou, salutare frati confutaciosi si bastoane tari!

Postat

Servus, sunt Calin si locuiesc in Sibiu

vin destul de des in Bucuresti si urmaresc de ceva vreme site-ul vostru pe care-l consider f ok din multe pcte de vedere, in special cel al preventiei ca sa zic asa

ma uit pe anuntul telefonic care este un site fara pretentii si ma l-andemana ca sa zic asa, pacat ca 75% din anunturi is false, cu poze din reviste sau alte site uri straine. m-am pacalit de cateva ori pana m-am hotarat sa accesez "nimfomane" aici is postari ale unor tipi pe care te poti baza ca nu fac reclama gratuita sau vand gogosi

o sa va urmaresc in continuare si ma voi inscrie ca membru premium ca sa am acces la info suplimentare

seara faina si spor!

Postat

Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png :D

:snap

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...