Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png :D

Sall

Apreciez acest forum foarte folositor pt barbati

Postat

Sunt Pisicuts si bine ati venit pe forum !http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/biggrin.png :D

de cand caut un asa forum. noroc cu publicitatea pe care a facut-o presa site-ului ca altfel nu cred ca v-as fi descoperit. faceti o treaba excelenta. CU TOTII!!! stima

dddd

• Oras:Bucuresti
Postat

Neata,foarte bun forumul pentru calatoriile cu mobra prin tara.

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Va salut!

Am revenit in tara dupa o perioada mai lunga si am stabilit sa incep din nou "vanatoarea" de d-soare senzuale :)... In Iasi pentru moment. Cum voi reincepe sa experimentez noile bunatati de pe piata va voi tine la curent :))

Multumesc pentru multitudinea de informatii :))

Postat

Salutari ...inteleg ca trebuie sa spun doua cuvinte despre mine pentru a putea profita de experienta acumulata in acest forum ... sunt un barbat care a avut experiente pozitive si negative cu damele de companie ... incerc sa previn neplaceri ... si iata-ma aici. O zi buna tuturor!

Postat

Salut. Sunt Alex si......tocmai mi-am facut cont aici dupa ce mi-am dat seama ca nu-mi pot face prietena. De aceea,  m-am decis ca mai bine platesc pentru sex decat sa contribui pentru o relatie care mai mult imi provoaca nervi si frustrari, plus ca majoritatea femeilor normale profita de naivitatea barbatilor. Dragostea nu exista, e doar o chimie.

Asadar, caut doar ce-i mai bun si de calitate pe masura pretului. La urma urmei, avem o singura viata de trait pe planeta asta si trebuie sa scoatem tot ce-i mai bun din ea, asa ca sper sa petrec timpul cu cele mai frumoase femei. 

Sunt inca dezamagit ca formula femeie frumoasa+ barbat nu foarte aratos si statut social mediu e inca utopica. Am vazut barbati aratosi cu femei nu foarte aratoase, dar n-am vazut niciodata femei frumoase cu barbati urati in care sa nu existe interes financiar. De dragoste ideala nici nu mai vorbesc.

Asa ca a trebuit sa aleg aceasta cale de a plati pentru sex, mi se pare mult mai rentabila metoda decat sa cadorisesc si sa scot fetele in oras, plus ca primesc ce vreau instant. 

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Ma bucur sa intru in aceasta comunitate, sper sa nu a afle nevasta, ma gândesc ca sunt multi ca si mine pe aici

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Salut! Am revenit in lumea pacatelor si chiar am nevoie sa ma pun la curent cu noutatile :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...